• Energizing Soy Protein

  ESP – Soy Protein Isolate Powder
  Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.


  Untuk makluman semua,  ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protein adalah adalah produk yang paling digemari yang juga hot product Shaklee. Ramai yang telah jatuh cinta pandang pertama apabila merasai ESP ni.  Betul ke? Hihi… Untuk mengetahui sebabnya, teruskan membaca sehingga ke akhir.

  Energizing Soy Protein (ESP)

  Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

  Shaklee ESP:

  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
  • Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dariproses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


  Antara Manfaat dan Kelebihan ESP ialah:

  Kecantikan

  • Menjadikan kulit lebih remaja dan awet muda. Asid Amino amat penting untuk membina otot , kuku, rambut, darah, organ, kulit dan kelenjar. Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. Ianya juga merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan mempercepatkan pemulihan luka serta mengurangkan kesan parut. 
  • ESP turut membaiki pigementasi dan membaiki masalah rambut seperti uban, rambut gugur, pigmentasi, dan kesan kedutan

  Kesihatan

  • Baik untuk hormon – kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang  kaya dengan isoflavones yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam merendahkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis serta penyakit jantung.

  • Baik untuk Prostat– genistein dalam kacang soya terbukti keupayaannya untuk menghalang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat. 

  Tenaga & Minda

  • ESP adalah pembekal tenaga segera – Membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, oleh itu kita kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
  •  Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, dan keupayaan seksual.

  Wah memang banyak rupanya khasiat ESP ini, patutlah ianya menjadi hot product Shaklee.

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

   JOM ORDER CEPAT-CEPAT dengan harga terbaik daripada saya !!!

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567
  Blog: http://raikankasih.blogspot.com
  (Visited 67 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge