• Tingkatkan Imun Dengan NutriFeron

  Adakah anda mudah  dijangkiti flu, batuk atau  demam? Anda mungkin memerlukan Nutriferon. Nutriferon adalah produk Shaklee yang dihasilkan bertujuan untuk meningkatkan (boost) sistem perlindungan imuniti tubuh – interferon. Interferon adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melawan virus, sekaligus mengelakkan virus tersebut ‘membiak’ dalam tubuh kita.

  Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima

  Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun – Dr. Yasuhiko Kojima.


  Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan

  Dr. Kojima berjaya mencipta Nutriferon® selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.

  Nutriferon® mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.

  Kelebihan NutriFeron

  1. Membantu meningkatkan sistem imun ~ Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sistem imun pada tubuh manusi.

  2. Melindungi dari influenza.
  3. Meringankan stress dan kelesuan.

  Gambar Hiasan: Fight For Bacteria

  Nutriferon juga meningkatkan kadar interferon di dalam badan secara semulajadi. Dihasilkan oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima, immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon di dalam badan kita.

  Nutriferon juga telah dipatenkan dan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Ia juga telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi & prestasinya.

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

   

  (Visited 122 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge