• Cara Jadi Ahli Shaklee

  Ramai yang tertanya-tanya tentang cara menjadi ahli Shaklee. Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan belanja yang besar tau¬† ūüôā

  Cara 1

  Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 + Kos pengeposan RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah/Sarawak. Setelah mendaftar, ahli/pengedar  akan menerima starter kit/beg shaklee yang dihantar terus oleh HQ Shaklee. Pengedar layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan.
  Cara 2 – Keahlian Percuma
  Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM680 ke atas dan melebihi 200 uv (points),  anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM68.90 tu, pengedar juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya.
  Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++, pengedar juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus.
  • Cash bonus – dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun
  • Car bonus – bonus untuk pembelian keret aidaman anda
  • Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun..
   3C Shaklee
  Erm, saya beli sahajalah, malas nak jadi ahli ni ūüôā
  Rugi tau, SEBABNYA
  1. Bila jadi ahli, automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 33%.
  2. Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman Mek ila sendiri, bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi dengan ahli keluarga dan teman-teman.
  Selain itu:-
  1. Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti. Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 50 tahun yang dahulu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia. Boleh baca kisah kenapa Mek ila pilih Shaklee di sini.

   

  Next Step

  Setelah menjadi ahli, anda akan dijemput untuk menyertai group perbincangan di Facebook, whatsapp dan telegram untuk latihan secara online . Ianya dapat membantu anda sekiranya ingin mengembangkan lagi potensi perniagaan Shaklee ke peringkat yang lebih tinggi.  Bimbingan akan diberikan dalam pelbagai aspek seperti maklumat produk, peluang perniagaan, mengembangkan perniagaan 100% secara online tanpa memerlukan anda keluar dari rumah dan sebagainya.
  Jadi , jangan tunggu lagi ye. Daftarlah ahli sekarang & bersama-sama Mekila  dan yang lain untuk menikmati KEJAYAAN, InsyaAllah.

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi Mek ila.
  H/P No: 013-6751381 @Whatsapp: 012-8943453
  (Visited 88 times, 1 visits today)

  Categories: All About Shaklee

  Tags: ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge