• Promosi Shaklee Ogos 2014.

  Promosi Shaklee Ogos 2014
  Buy 6 Free 1 GLA Complex.

  Wah bestnya promosi bulan ni. GLA sememangnya vitamin yang amat bagus bukan sahaja untuk para wanita tetapi tetapi kaum lelaki juga boleh mengamalkannya untuk kesihatan yang lebih optimum. Mari kita tinjau kembali kebaikan GLA ini.

  Kandungan GLA Complex

  GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

  Asid gamma-linolenik adalah sejenis asid lemak yang kaya dengan manfaat kesihatan dan mampu mengatasi keradangan. Di dalam tubuh manusia, asid gamma-linolenik digunakan untuk menghasilkan prostaglandin, sejenis hormon yang membantu untuk mengawal selia sistem imun. Ia diklasifikasikan sebagai asid omega-6 lemak. Asid gamma-linolenik juga digunakan untuk merawat atau mencegah pelbagai masalah kesihatan.

  GLA Complex amat sesuai untuk  ibu berpantang, wanita yang mengalami masalah PMS dan menopous, penghidap arthritis, penghidap diabetes dan mereka dan mereka yang pentingkan kesihatan dan kecantikan. GLA tidak boleh digunakan semasa hamil kerana ianya boleh merosakkan janin dan mencetuskan kelahiran awal. Pesakit sawan juga tidak boleh megambil supplemen ini kerana GLA yang tinggi boleh meningkatkan risiko sawan.


  Kebaikan GLA Complex 

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

   JOM ORDER CEPAT-CEPAT dengan harga terbaik daripada saya !!!

  Ingin membeli GLA secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.

  https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a05b8b200f2d0a95117b8db1418c6d44

   ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567
  Blog: http://raikankasih.blogspot.com
  (Visited 71 times, 1 visits today)

  Categories: Promosi

  Tags: ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge