• Set Gastrik Shaklee

    Hari ni Mek ila  nak bercerita tentang vitamin Shaklee yang sesuai untuk membantu merawat penyakit gastrik.

    Gastrik ni memang amat menyakitkan, Mek ila sendiri salah seorang yang pernah menghidap penyakit ni dan dalam kategori yang agak separa kririkal. Disebabkan gastrik ini jugalah,  ada juga sekali dua  terpaksa berbuka puasa kerana memang dah tak tahan menahan sakit dan takut semakin melarat jika dibiarkan berterusan. Bila sakit datang menyerang, memang serba tak kena dibuatnya, adakalanya sakit dan pedih (angin gastrik) tersebut boleh naik sampai ke kepala.

    Masih teringat ketika belajar dahulu, Mek ila memang sering makan ubat gastrik berwarna putih yang rasanya macam air kapur tu. Ubat tu klinik yang  bagi, bila bekalan ubat tu tiada, sesekali saya beli pula ubat anti acid yang dijual di kedai.

    Gastrik Menyerang

    Gastrik- Aduh, sakitnya perut ku 🙁

    Set Gastrik Shaklee
    Ok, jom kita tengok set vitamin yang bersesuaian untuk membantu merawat gastrik ni. Dalam set ni ada 4 iaitu:-

    • Energizing Soy Protein Shaklee (ESP)
    • Ostematrix Shaklee
    • Peppermint Ginger Plus
    • Vitamin B Complex.
    Set Gastrik Shaklee

    Set Gastrik Shaklee

    Set ini boleh diambil secara keseluruhan atau juga secara berasingan mengikut tahap penyakit gastrik tadi. Macam Mek ila cuma ambil ESP dan Ostematrix sahaja dan Alhamdulillah gastrik makin sembuh selepas sebulan. Nak tahu lebih lanjut set apa yang sesuai untuk gastrik, jangan malu-malu untuk menghubungi Mek ila!

    Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

     JOM ORDER dan dapatkan harga terbaik hari ini!
    Ingin membeli set Gastrik ini secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.

    https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a46620e9cddf3d9cb73def57e25ec158

    (Visited 95 times, 1 visits today)

    Categories: Set Vitamin Shaklee

    Tags: ,

    4 thoughts on “Set Gastrik Shaklee

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge