• Mata Yang Sihat dan Segar Dengan Carotomax

    Salam semua 🙂

    Ketika entri ini ditulis, Mek ila sedang dalam perjalanan ke utara tanah air untuk cuti-cuti Malaysia bersama keluarga. Mek ila percaya ramai juga rakan-rakan yang sedang bercuti sekarang ni kan?

    Gambar Hiasan 🙂

    Memandu jauh ni memang memenatkan. Pastinya awal-awal saya dah sediakan Performance Drink untuk diminum oleh suami di sepanjang pemanduan. Mudah-mudahan kami sampai di destinasi dengan selamat.

    Mata yang cantik dan sihat memang menjadi idaman!

    Oh ye, hari  ni saya nak bercerita tentang mata yang sihat, cantik  dan juga segar. Mesti ramai di sini yang pakai cermin mata kan? Termasuklah saya sendiri. Selain daripada masalah rabun, saya juga ada masalah silau mata terutamanya jika memandu pada waktu malam. Power mata saya pun agak tinggi sebenarnya. Kalau tak pakai cermin mata, jam di dinding yang besar tu pun tak nampak, hihi 🙂

    Carotomax Untuk Mata Yang Sihat

    Carotomax Shaklee merupakan supplemen yang amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah berkaitan mata. Boleh baca lebih lanjut tentang Carotomax di sini.

    Carotomax membantu dalam mempertingkatkan penglihatan dan membantu mengatasi masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, astigmatism, xerophthalmia (mata kering), kelesuan mata, katarak, eye bags dan gegelung hitam dimata.  Bagi yang bekerja dengan komputer setiap hari, pasti akan rasa kelesuan bila mengadap komputer terlalu lama kan?

    Khasiat Carotomax Kepada Mata dan Badan

    Apa yang ada di dalam Carotomax ni? Jom kita tengok. Sebiji pil Carotomax mengandungi hidangan seperti berikut:-

    Kandungan Carotomax

    Jom dapatkan Carotomax sekarang. Hadiahkan satu juga juga untuk ibu dan ayah tersayang 🙂

    Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

    Whatsapp Mek ila hari ini: 012-8943453 untuk memesan Caratomax!
    (Visited 320 times, 1 visits today)

    Categories: Produk Shaklee

    Tags: , , , ,

    One thought on “Mata Yang Sihat dan Segar Dengan Carotomax

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge