• Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

  Salam semua 🙂
  Semalam ada seorang customer saya yang tanya, betul ke boleh jadi ahli Shaklee secara percuma? Jawapannya memang betul. Jom kita tengok kelayakan untuk dapatkan keahlian percuma ~
  Sesapa saja boleh menjadi ahli Shaklee secara percuma dengan syarat:
  • membuat belian barangan Shaklee sebanyak 200uv atau nilainya dalam RM680.
  Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM680 ke atas dan melebihi 200 uv (points),  anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM65 tu, ahli juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya. Best kan?

  Jika tidak mahu membeli barangan sebanyak 200uv, anda boleh sahaja mendaftar ahli Shaklee dengan bayaran yang cukup rendah iaitu RM65 untuk seumur hidup. Manakala kos penghantaran member kit dikenakan sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia RM10 atau RM20 untuk Sabah dan Sarawak.

  Tapi sekiranya anda membuat belian produk sebanyak 200uv  tadi, maka secara automatik
  •  anda mendapat keahlian percuma RM65; dan
  •  cash bonus dari Shaklee yang akan dimasukkan ke dalam account bank secara automatik pada 15hb bulan berikutnya. Memang Jimat + Untung Lagi 🙂
  Bagi mendapatkan nilai 200uv ini, anda boleh beli apa sahaja produk Shaklee seperti vitamin, poduk penjagaan rumah, poduk penjagaan kulit atau produk penjagaan rambut. Mudah sahaja 🙂
  Seterusnya ~
  1. Bila jadi ahli, automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 33%. Beli pun boleh sahaja secara online. Memang mudah sebab tidak perlu keluar ke branch Shaklee. Hanya tunggu penghantaran daripada kurier.
  2. Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman saya sendiri, bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi dengan ahli keluarga dan teman-teman. Sememangnya kekuatan Shaklee adalah produknya yang berkualiti, selamat, berkesan dan semulajadi. Oleh yang demikian, tidak hairanlah jika Shaklee boleh bertahan di pasaran lebih daripada 50 tahun.
   
  3. Anda juga akan dibimbing sepenuhnya  agar boleh berjaya bersama-sama di dalam perniagaan ini. Baca lebih lanjut tentang menjadi ahli Shaklee di sini.
  Jadi, jangan tunggu lagi, Daftarlah sebagai Ahli Shaklee bersama saya. Hanya gunakan borang pendaftaran Ahli di bawah dan saya akan menghubungi anda dengan SEGERA.
  Salam Sayang;

  Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. 

   

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  Pengedar Shaklee Malaysia
  Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567

  Blog: http://raikankasih.blogspot.com

  (Visited 274 times, 1 visits today)

  Categories: All About Shaklee, Pendapatan Lumayan Dengan Shaklee

  Tags: , ,

  3 thoughts on “Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge