• Penjagaan Rumah Yang Selamat

  Salam Semua,

  Hari ini saya nak berkongsi tentang produk penjagaan rumah Shaklee yang sangat menakjubkan iaitu Basic H, Hand Dish Wash, Soft Fabric dan Fresh Laundry. Ke empat-empat produk ini memang menakjubkan. Walaupun saiznya kecil, keupayaan membersih dan mencuci mereka amat menakjubkan. Dan yang lebih penting lagi, ianya adalah selamat dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbahaya.

  Penjagaan Rumah Yang Selamat dan Berkesan Daripada Shaklee


  Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

  ~Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

  Kehebatan dan kuasa pembersih Basic H sebagai pencuci serbaguna di rumah memang amat dikenali dan tidak dapat disangkal lagi. Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda! Baca lebih lanjut tentang kegunaan Basic H di sini.
   
  Dish Wash Concentrate

  ~Tangkas Mencuci Minyak, Lembut Pada Tangan

    

   

  Pencuci Pinggan Sahklee ini bukan sahaja berbau harum ini,  tidak merengsakan tangan dan mesra alam sekitar, tetapi juga dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. Hakikatnya, anda hanya memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Dish Wash Concentrate adalah:-

  • Lembut pada tangan
  • Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

  Soft Fabric Concentrate
  ~ Melembutkan Pakaian

  Pekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik. Malah, rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan.

  • Berkepekatan tinggi: 32 auns mampu melembutkan 64 cucian
  • Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal kesan statik secara semula jadi
  • Botol kecil mudah dibawa, dituang dan disimpan

  Fresh Laundry Concentrate
  ~ Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih

  Fresh Laundry bukan sahaja menjadikan cucian bersih tetapi juga berbau harum.  Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

  Untuk memesan secara online, sila klik di sini.

  Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

   JOM ORDER CEPAT-CEPAT dengan harga terbaik daripada saya !!!

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567
  Blog: http://raikankasih.blogspot.com
  (Visited 105 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge