• Peraduan Beli & Menang Raikankasih ~

  Salam Semua.

  Contest Time Lagi 🙂
  Baca Tentang Peraduan Sebelum Ini.

  Jom sertai Peraduan Beli & Menang Bersama Raikankasih. Semudah ABC.

  Terma & Syarat Peraduan.

  1. Pertandingan ini  terbuka kepada semua pelanggan Raikankasih. Pembelian sebarang Vitamin atau Set Vitamin bernilai RM50 (harga retail) akan melayakkan anda menyertai Peraduan ini secara automatik. Bilangan kelayakan penyertaan adalah dalam bentuk gandaan RM50. Sebagai contoh: pelanggan membeli ESP yang bernilai RM150, ini bermakna 3 penyertaan diperolehi untuk pembelian ini. Bagi yang mendaftar sebagai Ahli Shaklee di bawah kami pula, anda layak membeli mengikut harga Ahli dan bilangan penyertaan akan dikira berdasarkan harga retail.

  2. Pertandingan akan bermula pada hari ini sehingga 11 Januari 2015.

  3. Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dikendalikan oleh pihak Admin pada tarikh yang akan dimaklumkan. 

  4. Setiap pembelian barangan akan menerima hadiah segera daripada kami  iaitu Lego World Cup Bernilai RM6 setiap satu. Bilangan Lego yang akan diterima juga adalah dalam gandaan RM50. Pembelian vitamin bernilai RM150 (harga retail) akan melayakkan peserta menerima 3 unit Lego.

  Free Gift Lego World Cup Pelbagai Team Untuk Setiap Pembelian RM50

  5. Berikut adalah tema & syarat untuk penebusan hadiah penginapan ini.

  • Penginapan 2 hari 1 malam adalah untuk bilik penginapan sahaja di Hotel Palace of The Golden Horses, Mines Resort City, Seri Kembangan.
  • Pemenang boleh memilih untuk mendapatkan 2 bilik deluxe yang bernilai serendah 400++ setiap bilik (2 bilik serentak untuk satu malam) atau sebuah bilik Junior Suite (mengikut kekosongan) yang bernilai hampir RM1000 semalam.*
  • Hadiah penginapan perlu digunakan sebelum 1 Mei 2015 dan sah untuk kegunaan bermula daripada hari Ahad hingga Khamis tidak termasuk cuti am.
  • Penebusan Hadiah akan diuruskan sepenuhnya oleh pihak raikankasih. Pemenang hanya perlu memaklumkan 3 tarikh pilihan, tunggu comfirmation letter dan bersedia untuk bercuti!
  • Sekiranya pemenang tidak dapat menggunakan hadiah ini, pemenang layak untuk menghadiahkan penginapan ini kepada keluarga terdekat atau kenalan sebelum proses penebusan dibuat.

  6. Keputusan Peraduan akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas penyertaan ditutup.

  Eh,  Ada Hadiah Lagi, Hanya Share Tentang Peraduan Ini di Blog atau Facebook dan anda mungkin penerima hadiah bertuah ini. Sila PM admin untuk maklumat lanjut.
  Hadiah Untuk Perkongsian Peraduan.

  7. Selamat Menyertai Peraduan Beli & Menang & Sila PM di FB kami sekiranya terdapat sebarang pertanyaan.

  *Nilai harga bilik yang ditawarkan adalah nilai semasa berdasarkan harga tempahan online di Palace of The Golden Horses.

  Jom Sertai Hari Ini 🙂

  Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier.

  Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami 🙂

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  Pengedar Shaklee Malaysia
  Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567
  Blog: http://raikankasih.blogspot.com
  (Visited 125 times, 1 visits today)

  Categories: Contest

  Tags:

  9 thoughts on “Peraduan Beli & Menang Raikankasih ~

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge