• 2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee

  Salam semua 🙂

  Ramai yang tertanya-tanya tentang cara menjadi ahli Shaklee. Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan belanja yang besar tau  🙂

  Cara 1

  Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM65 untuk seumur hidup + Kos pengeposan RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah/Sarawak. Setelah mendaftar, ahli/pengedar  akan menerima starter kit/beg shaklee yang dihantar terus oleh HQ Shaklee. Pengedar layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan.
  Cara 2 – Keahlian Percuma
  Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM680 ke atas dan melebihi 200 uv (points),  anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM65 tu, pengedar juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya.
  Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++, pengedar juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus.
  • Cash bonus – dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun
  • Car bonus – bonus untuk pembelian keret aidaman anda
  • Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun..
  3C Shaklee
  Erm, saya beli sahajalah, malas nak jadi ahli ni 🙂
  Rugi tau, SEBABNYA

  1. Bila jadi ahli, automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 33%.
  2. Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman saya sendiri, bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi dengan ahli keluarga dan teman-teman.
  Selain itu:-
  1. Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti.Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 50 tahun yang dahulu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia. Boleh baca kisah kenapa saya pilih Shaklee di sini.
  2. Shaklee juga adalah produk yang terkenal dan tidak perlu diperkenalkan lagi. Ianya juga telah menjadi trend di Facebook/ Twitter dan media sosial yang lain kerana banyak dikongsikan oleh para pengguna yang lain. Even golongan yang berumur pun dah biasa dengan nama Shaklee sebab Shaklee telah bertapak di Malaysia sebegitu lama.
  Next Step
  Setelah menjadi ahli, anda akan dijemput untuk menyertai group perbincangan di Facebook, whatsapp dan telegram untuk latihan secara online . Ianya dapat membantu anda sekiranya ingin mengembangkan lagi potensi perniagaan Shaklee ke peringkat yang lebih tinggi.  Bimbingan akan diberikan dalam pelbagai aspek seperti maklumat produk, peluang perniagaan, mengembangkan perniagaan 100% secara online tanpa memerlukan anda keluar dari rumah dan sebagainya.
  Jadi , jangan tunggu lagi ye. Daftarlah ahli sekarang & bersama-sama saya dan yang lain untuk menikmati KEJAYAAN, InsyaAllah.
  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

   

  Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
  H/P No: 013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  ID Shaklee: 1155567
  Blog: http://raikankasih.blogspot.com

  – See more at: http://raikankasih.blogspot.com/search/label/Performance%20Drink#sthash.Ah4vIz3H.dpuf

  P/S: Jangan lupa baca ini juga 🙂

  Menjadi ahli Shaklee memang mudah. Hanya bayar RM65 dan duit pos RM10 bagi Semenanjung atau RM20 bagi Sabah dan Sarawak. Maka jadilah anda ahli Shaklee. Yang sukar adalah bagaimana untuk memulakan perniagaan ini dan bagaimana anda ingin mendapatkan tips dan bimbingan hingga BERJAYA. Ada di antara rakan-rakan saya yang berasa amat RUGI kerana menjadi AHLI di bawah Upline yang langsung tidak mempedulikan anak-anaknya. Ada juga yang berasa BOSAN kerana asyik didesak untuk menjual sedangkan ilmu dan teknik yang sebenarnya TIDAK DIPERTURUNKAN.

  Jadi amat penting sebenarnya untuk ada memilih UPLINE yang benar-benar mampu MEMBIMBING anda agar anda juga boleh BERJAYA BERSAMA-SAMANYA.

  Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan?
  Bersama-sama kami:-
  Tiada yuran yang mahal, hanya RM65 seumur hidup.
  Bimbingan coaching diberikan sepenuhnya, Jadi jangan risau sekiranya ANDA memang zero tentang bisnes dan juga bisnes online.
  Tiada meeting sampai larut malam, tidak perlu tinggalkan family, buang masa dan buang duit.
  Tidak mengamalkan penyimpanan stok yang perlukan modal beribu-ribu.
  Anda hanya perlu BERMODALKAN MINAT DAN KEINGINAN.
  Bimbingan 100% SECARA ONLINE.
  Sangat sesuai bagi mereka yg ingin pendapatan sampingan tanpa perlu korbankan masa dengan keluarga.
  Jaminan Shaklee dengan produk supplement berkualiti yang menjalani beribu ujian adan kajian sebelum dipasarkan. Produk juga adalah HALAL & mendapat kelulusan daripada KKM
  Perbezaan Shaklee : mementingkan slogan SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI.
  SANGAT IDEAL buat ANDA  yang ingin menjana pendapatan di luar jangkaan.

  Pendapatan Tidak Terhad ( 4, 5 atau 6 angka) Anda tentukan sendiri berdasarkan usaha dan rangkaian yang dibina.
  KONSEP DLM BISNES INI ADALAH MUDAH. 
  Berkongsi pengalaman sendiri dengan mereka yang memerlukan. 
  Tiada apa yang boleh merubah anda jika TIDAK BERMULA.
  JADI MULAKAN SEKARANG!
  Memang best! Hubungi saya
  melalui email : laici_comel@yahoo.com.
  Call/sms:013-6751381
  Whatsapp: 012-8943453
  untuk mendapatkan maklumat lanjut secara PERCUMA

  Anda TIDAK AKAN DIPINGGIRKAN. 

   Segala coaching yang diberikan adalah PERCUMA!
   Capailah Impian Anda Sekarang!!
  (Visited 95 times, 1 visits today)

  Categories: All About Shaklee

  Tags: , , , ,

  11 thoughts on “2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge