• Promosi Kinetic Sand Murah ~ Jom Dapatkan :-)

    Salam semua ~
    Pernah dengar tentang Kinetic Sand? Kinetic Sand merupakan sejenis pasir istimewa daripada Sweden yang mempunyai tenaga kinetik hingga membolehkan ianya melekat seperti play doh tetapi boleh terurai menjadi pasir biasa apabila diusik. Hihi, macam pelik je bunyi kan, tapi selagi tak main sendiri, memang kita tak tahu.  

    Seronoknya bermain pasir kinetik  bersama-sama di dalam rumah

     
    Saya sendiri telah lama mengetahui tentang kewujudan pasir ini tetapi tidak membelinya kerana harga pasarannya yang agak mahal iaitu kira-kira RM90 untuk sekilo. Bagi yang belum pernah mengetahui kewujudan pasir ini, jom kita tonton Video YouTube di bawah.

    Memang best kan? Jangan tak percaya, ibu dan ayah pun tumpang sama main dengan anak-anak. Maklumlah pasir ni dulu tak wujud masa kita kecil-kecil dulu 🙂

    Jom kita tengok kelebihan Kinetic Sand ini. 
    Kinetic Sand merupakan satu lagi produk pendidikan anak-anak yang dicipta bagi melatih daya kreativiti dan fokus mereka di samping mengelakkan anak-anak daripada terlalu asyik dengan gadjet seperti tab, note dan sebagainya.

    Pasir kinetik yang memang mengujakan

    Keistimewaan Kinetic Sand

    • sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas
    • tidak mengotorkan apabila dimain
    • 98% daripada pasir original
    • Tidak akan kering apabila dimain.
    • FREE dari bahan bersifat alergen
    • FREE dari bahan bersifat gluten
    • dibuat dengan bahan antimikrobiol semulajadi
    • tidak meninggalkan baki ketika dimain
    • tangan kekal bersih apabila dimain
    • kinetic sand hanya melekat sesama mereka

    Kelebihan Kinetic Sand

    • Sangat sesuai untuk  kemahiran motor halus anak-anak.
    • Sangat sesuai untuk melatih daya kreativiti dan melatih kemahiran menyelesaikan masalah anak-anak.
    • Sangat sesuai untuk tumbesaran daya sensori anak-anak
    • Sangat sesuai untuk tumbesaran daya kognitif anak-anak
    • Boleh mengalihkan tumpuan anak-anak daripada gadget

    Berapa harga Promosi Kinetic Sand ni? Murah tak? Yang bestnya anak-anak bukan sahaja dapat Kinetic Sand tetapi juga vitamin semulajadi Shaklee yang bagus untuk perkembangan minda dan kesihatan imun mereka. Ibu bapa boleh memilih mana-mana promo yang disukai seperti di bawah:-

    Promo Kinetic Sand 1
    Baca lebih lanjut tentang khasiat Vita-Lea For Children.

    Kinetic Sand dan Vita-Lea For Children

    Promo Kinetic Sand 2
    Baca lebih lanjut tentang khasiat Chewable Vita C Plus

    Kinetic Sand dan Chewable Vita C

    Promo Kinetic Sand 3
    Baca lebih lanjut tentang khasiat Omega Guard

    Kinetic Sand dan Omega Guard
    Dapatkan Kinetic Sand Dan Vitamin Pilihan Anak-Anak Anda Hari Ini.
    Salam Sayang & Jumpa Lagi !
    Update
    Hebat sungguh penangan Kinetic Sand ni sampai semua stock Kinetic Sand Mek ila dah habis. Nanti Mek ila buat promosi yang lain pula ye.
    (Visited 376 times, 1 visits today)

    Categories: Promosi

    Tags: ,

    4 thoughts on “Promosi Kinetic Sand Murah ~ Jom Dapatkan :-)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge