• Promosi Shaklee Mac 2015 Yang Dinanti ~

  Sekejap sahaja masa berlalu, sedar tak sedar bulan Februari telahpun berlabuh dan meninggalkan kita semua dengan seribu kenangan. Bulan Mac pula menjelma dengan sejuta impian dan harapan yang bakal tertunai. Ewah, bermadah pula Mek ila. Sebenarnya rasa seronok, kerana promosi 3 serangkai bulan Mac 205 yang ditawarkan Shaklee mengandungi produk Hot Shaklee iaitu Energizing Soy Protein (ESP). ESP memang sering menjadi pilihan kerana khasiatnya yang sangat menakjubkan terutamanya bagi wanita seperti Mek ila.

  promo mac 2015

  Promosi Shaklee Mac 2015 Yang Dinanti!

  Zinc Complex pula adalah vitamin yang sering menjadi pilihan kaum lelaki untuk kesuburan dan tenaga seksual. Kaum wanita juga amat memerlukan zinc terutama kepada ibu-ibu lepas bersalin untuk kesembuhan luka dan mengelakkan masalah keguguran rambut.

  Dan untuk anak-anak tersayang pula, terutamanya yang mempunyai masalah kurang selera makan,  sembelit dan bagi  meningkatkan imun, lengkapkan nutrisi harian mereka dengan Vitalea for Children.

  Jadi kepada pembaca semua, jom dapatkan vitamin-vitamin ini pada harga promosi walaupun untuk pembelian 1 botol. Memang menjimatkan.

  promo

  Salam Sayang dan Jumpa Lagi!

  (Visited 139 times, 1 visits today)

  Categories: Promosi

  Tags:

  One thought on “Promosi Shaklee Mac 2015 Yang Dinanti ~

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge