• 5 Sebab Kenapa Bisness Shaklee Istimewa Di Hati Mek ila

  Entry yang santai-santai je tapi sangat bermakna. Kenapa agaknya Mek ila suka bisness Shaklee ni walaupun ada banyak lagi perniagaan lain di luar sana. Kalau pembaca dah baca tentang kisah Mek ila dan Shaklee dulu tentu tahu walaupun Mek ila dah lama kenal Shaklee iaitu lebih daripada 15 tahun, Mek ila cuma mencubanya selepas hubby Mek ila jatuh sakit dan tiada lagi rawatan yang boleh diberikan oleh pihak Hospital kepadanya. Bila diingat balik memang sedih, namun inilah yang dinamakan takdir dan ketentuan Ilahi.

  I love Shaklee

  Sebab No 1 – PRODUK Yang Semulajadi  dan Dipercayai!
  Produk Shaklee memang bagus. Hakikat ini bukan sahaja diakui oleh Mek ila tetapi ramai lagi pengguna di luar sana. Bukan sahaja bagus, namun paling Mek ila respect bila Shaklee memberi jaminan produknya adalah 100% semulajadi dan tanpa bahan kimia. Susah nak jumpa syarikat yang benar-benar menjamin ketulenan produknya dan ada bukti saintifik.

  Bagaimana Shaklee Berbeza Daripada Produk Lain Di Pasaran

  Bagaimana Shaklee Berbeza Daripada Produk Supplemen Lain Di Pasaran

  Shaklee juga adalah pengeluar kepada produknya sendiri. Shaklee ada saintis, buat R&D dan setelah melalui pelbagai ujian kualiti, barulah produknya dihasilkan. Bukan Produk Kilang A atau Kilang B yang diambil dan dilogokan dengan label Shaklee.

  Jadi Mek ila tak pernah ragu-ragu  nak jual apatahlagi ini produk yang dimakan oleh kita dan ahli keluarga sendiri.

   

  Sebab No 2- SYARIKAT YANG KUKUH dan PELAN PEMASARAN Yang Best!
  Pelan Pemasaran Shaklee memang best dan awesome. Ianya juga patuh syariah. Bukan jenis MLM yang hanya masuk dan taja orang, goyang kaki dan kemudiannya hilang begitu sahaja. Ramai kawan-kawan Mek ila yang dah terkena dengan MLM sebegini. Penat-penat buat kerja dan dah berjaya, tiba-tiba syarikat goyang dan hilang begitu sahaja.

  Shaklee pula? Telah kekal hampur 60 tahun dan telah membayar berjuta-juta billion bonus kepada pengedarnya tanpa gagal. Malah di Malaysia, Shaklee telah muncul sebagai The Best Brand in MLM –  Nutritional Supplement untuk Tahun 2014-2015.

  Best MLM Brand

  Sebab 3- MeNTOR  & Support GROUP Yang Best!
  Mengapa nak buat bisness? Sebab kita nak dapatkan pendapatan tanpa had dan masa yang tidak terhad bersama Family. Bukannya sebab nak habiskan masa untuk bisness sampai tiada masa untuk FAMILY.

  Shaklee adalah perniagaan untuk keluarga dan dijalankan bersama-sama keluarga. Ke mana -mana sahaja Mek ila pergi semuanya bersama keluarga dan anak-anak. Tiada istilah tak boleh bawa anak atau perlu meninggalkan anak-anak untuk perniagaan ini.

  Tidak perlu ke kelas untuk belajar, tidak perlu keluar malam untuk meeting bila segala-galanya boleh dibuat secara ONLINE hanya di Telegram. Segala bantuan sokongan akan diberikan hanya di Hujung Jari.

  Mengapa Mentor dan Group Suport Penting?

  Mentor adalah insan yang akan membimbing kita di dalam perniagaan ini. Pemilihan mentor penting supaya kita mengikuti jalan yang betul untuk berjaya. Di dalam Group Support yang disediakan pula, kita boleh bertanya apa juga soalan atau berkongsi masalah masing-masing. Nak tanya boleh, nak dapatkan pandangan boleh, malah nak dapatkan pertolongan yang berkaitan dengan perniagaan juga boleh!!

  Capai Impian

  Tiada istilah perlu keluar modal beribu, kena beli stok dan sebagainya. Yang perlu adalah minat, kesungguhan dan keazaman untuk berjaya. Sebab yang ke 3 inilah yang sangat membezakan group Mek ila daripada group-group yang lain.

  Nak Tambah Pendapatan
  ? Jangan Tunggu Lagi kerana tiada siapa yang boleh mengubah nasib diri jika bukan diri kita sendiri. Hubungi Mek ila sekarang.

  Salam Sayang;

  p/s: Ada 2 lagi sebab yang Mek ila Hutang,  Tunggu di entry akan datang 🙂

  (Visited 291 times, 1 visits today)

  Categories: All About Shaklee, Motivasi

  Tags: , ,

  2 thoughts on “5 Sebab Kenapa Bisness Shaklee Istimewa Di Hati Mek ila

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge