• Seronoknya Puan Farah Bila Kembali Langsing dan Disangka Anak Dara Walaupun Anak Dah 2

    Mana-mana wanita pun tak kira tua atau muda sentiasa inginkan berat badan yang ideal. Kiranya tetap nampak langsing walaupun dah berkahwin dan beranak pinak. Maklumlah tubuh badan yang sihat dan langsing antara daya tarikan wanita yang disukai lelaki.

    Bagi yang baru sahaja melahirkan anak, memang satu kepuasan bila dapat kembali berat badan yang  asal. Paling best bila orang tegur, wah kurusnya ko, apa rahsianya?. Memang senyum sampai ke telinga. Namun bila kita gagal mendapat kembali berat badan yang asal dan ditegur pula sebagai berisi, memang rasa sedih sampai kadang-kadang tension pun ada.

    Fat & Thin

    Kali ni Mek ila nak berkongsi kisah kejayaan Puan Farah dalam menurunkan berat badan. Puan Farah ni asalnya kecik je, berat badannya sebelum mengandung sekitar 50-52 kg je. Tapi lepas bersalin anak yang ke 2, beratnya mencecah 74kg. Bimbang dengan keadaannya yang makin membesar, Puan Farah mula mengambil sebahagian supplemen Set Kurus Shaklee iaitu Lechitin, Alfalfa dan ESP. Memang kagum bila  beliau berjaya mengurangkan 19kg dalam masa sebulan. Wah, siapalah  yang tak happy kan?

    Testimoni Puan Farah Kurus Dengan Shaklee

    19kg sebulan memang angka penurunan yang sangat besar. Sebenarnya selain mengamalkan pengambilan supplemen dan bersenam, Puan Farah juga mengamalkan pengambilan air detoks rahsia yang memang membantu lagi penurunan berat badan beliau. InsyaAllah resepi air detoks rahsia ini akan Mek ila kongsikan juga kepada semua pelanggan Set Kurus Mek ila 🙂

    Selepas sebulan, kini Puan Farah mula mengamalkan Set Kurus Lengkap Shaklee yang turut mengandungi Cinch Shake dan Cinch Shake yang merupakan pengganti hidangan makanan di dalam Set Kurus. Seperti biasa Set Kurus Shaklee bukan sekadar membantu mendpaatkan berat badan yang ideal, ianya turut memberikan tahap kesihatan yang lebih baik kepada penggunanya.

    Set Slim Shaklee

    Pengambilan air masak  yang cukup juga sangat penting bagi kita semua terutama ketika kita melalui proses menurunkan berat badan ini. Sebab itulah kalau kita ke slimming center macam London Weight Management, semua pekerjanya akan usung botol air ke sana dan ke mari. Hihi, itulah yang Mek ila perhatikan ketika berkunjung ke LWM baru-baru ini atas undangan mereka.

    Sebelum berpisah, Jom kita tengok wajah Puan Farah yang makin ceria sekarang ini.

    Puan Farah Kini

    Nak dapatkan Set Slim hari ini?
    Jom cepat-cepat whatsapp Mek ila ye: 012-8943453.

    (Visited 413 times, 1 visits today)

    Categories: Set Vitamin Shaklee

    Tags: , ,

    5 thoughts on “Seronoknya Puan Farah Bila Kembali Langsing dan Disangka Anak Dara Walaupun Anak Dah 2

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge