• Nak Kulit Cerah dan Cantik Tapi Dengan Cara Yang Selamat? Maka Wajiblah Cuba Produk Kecantikan Nutriwhite

  Kulit yang putih dan cerah memang menjadi idaman setiap wanita. Sebab itulah ramai yang sanggup mengambil risiko dengan mengambil produk pemutih yang mengandungi hidrokuinon walaupun sedar akan bahaya yang menanti.

  Kini dengan rangkaian produk Kecantikan Nutriwhite, kita juga berpeluang untuk lebih putih dan cerah dengan cara yang semulajadi. Ini kerana Nutriwhite mengandungi hanya herba-herba terpilih daripada negara Jepun dan india yang terbukti berkesan untuk mencerahkan kulit secara selamat dan tanpa kesan sampingan di masa hadapan. Ianya boleh digunakan oleh ibu hamil. Istimewanya lagi, Nutriwhite juga dicipta khas untuk kulit orang Asia dan tidak dijual di US.

  Kandungan Nutriwhite Shaklee

  Nutriwhite dihasilkan daripada 16 tumbuh-tumbuhan herba seperti strawberry Begonia, Aloe Vera, Kacang Soya, Kudzu, Rosemary dan Mulberry yang memang terkenal dengan khasiatnya untuk kecantikan dan kecerahan kulit.

  Kandungan NutriWhite

  Set Nutriwhite
  Set lengkap Nutriwhite
  terdiri daripada 7 produk bermula daripada Pembersih Make Up, Pencuci Muka, Toner, Serum Pemutih, Krim Siang, Krim Malam dan Penghilang Jeragat.

  Set-2BNutriwhite

  Ianya sesuai digunakan oleh semua jenis kulit tetapi cara penggunaannya adalah sedikit berbeza. Sebagai contoh bagi yang mengalami masalah kulit yang sangat kering, penggunaan Pencuci muka Deep Foaming perlu dielakkan memadai mencuci muka dengan Make Up Remover. Bagi yang mengalami masalah kulit  berminyak pula, kita  digalakkan untuk  mencuci muka sekurang-kurangnya 3-4 kali sehari. Maka amat penting untuk pembaca semua membeli dan mendapatkan produk Kecantikan ini daripada penjual bertauliah seperti Mek ila.

  Set Asas Nutriwhite
  Set asas Nutriwhite pula terdiri daripada Pencuci muka, toner dan krim siang.

  Pencuci Muka

  Pencuci Muka Nutriwhite

   

  Toner

  Toner Nutriwhite

   

  moisturizer

  Krim Siang Nutriwhite

  Tapi Mek ila galakkan untuk ambil sekali krim malam kerana krim malam ni khusus untuk merawat kulit ketika kita sedang tidur. Memang rasa best sangat kulit muka ketika bangun tidur hingga rasa sayang nak cuci muka ehehe.

  Krim Malam NW
  Nak dapatkan Set kecantikan NW hari ini? Jom whatsapp Mek ila sekarang : 012-8943453
  Lagi Testimoni Nutriwhite.

  (Visited 566 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , , ,

  2 thoughts on “Nak Kulit Cerah dan Cantik Tapi Dengan Cara Yang Selamat? Maka Wajiblah Cuba Produk Kecantikan Nutriwhite

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge