• Kisah Oste – Vitamin Kalsium Yang Paling Mudah Diserap Oleh Badan

  Dalam banyak-banyak vitamin yang ada, Ostematrix merupakan salah satu vitamin favourite Mek ila dan ramai pengguna yang lain. Bak kata orang inilah dia teman baik kami wanita, tak kira bila dan di mana- mana sahaja. Harga Ostematrix juga sangat berpatutan menjadikan ia vitamin pilihan yang disukai ramai.

  oste1

  OsteMatrix  Shaklee Pilihan Ramai

  Kepada yang belum mengenali Ostematrix ini jom Mek ila kenalkan dan ceritakan keistimewaannya. Pasti akan suka dan jatuh cinta selepas mencubanya.

  Ostematrix Mudah Diserap Oleh Tubuh Oleh Tubuh.

  Inilah salah satu keistimewaan Ostematrix yang sangat jarang ditemui pada supplemen kalsium lain. Ostematrix mudah diserap oleh badan kerana terdapat magnesium dan Vitamin D di dalamnya. Ini membantu penyerapan kalsium ke dalam tulang dengan lebih maksimum. Pengambilan 4 biji ostematrix setiap hari dapat membekalkan keperluan kalsium harian yang diperlukan iaitu sebanyak 1000mg.

  oste3

   

  Ostematrix 100% Semulajadi

  Kesemua produk Shaklee termasuk Ostematrix dijamin 100% menggunakan bahan-bahan semulajadi. Ostematrix dihasilkan daripada  mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati. Ostematrix merupakan kalsium yang larut dalam air dan tidak meninggalkan sisa pada buah pinggang sekaligus bagus untuk semua orang termasuk mereka yang menghidapi penyakit batu karang. Kalsium Ostematrix juga bukan daripada sumber Dolomite atau dari jenis kerang kerangan yang berisiko tinggi untuk dicemari dengan logam berat dan merbahaya.

   

  oste2

  Ostematrix Bukan Sekadar Kalsium

  Yang ini  memang selalu kita dengar. Badan kita bukan sekadar memerlukan kalsium tetapi teman teman baik kalsium yang lain agar penyerapan kalsium ke dalam tubuh dapat dimaksimumkan sebaik mungkin. Ostematrix Shaklee didatangkan khas bersama mineral  lain yang diperlukan oleh tubuh seperti  magnesium, Vitamin D, Zinc, Copper, Boron yang diperlukan untuk  membantu meningkatkan metabolisme tulang sekaligus memampatkan jisim tulang.

  Ostematrix Diserap Oleh Tulang Dalam Tempoh 12 Jam

  Ujian klinikal membuktikan bahawa kalsium daripada Ostematrix dapat diserap sepenuhnya hanya dalam tempoh 12 jam. Inilah yang kita cari dan harapkan. Kerana itu jugalah ramai yang dapat menikmati khasiat kalsium ini dalam tempoh yang singkat seperti yang menghidapi semebelit, kekejangan dan sebagainya. Bila dah alami dan merasai khasiatnya, sebab itulah ramai pelanggan Mek ila yang terus setia dan setia dengan Ostematrix.

  Sebelum berpisah, jom kita tengok beberapa manfaat utama kepada kesihatan kita.

  oste8

  Untuk mendapatkan pil kalsium berkhasiat ini, jom whatsapp Mek ila laju-laju di nombor 012-8943453 hari ini.

  (Visited 307 times, 1 visits today)

  Categories: Info Kesihatan, Produk Shaklee

  Tags: , , , , , , ,

  3 thoughts on “Kisah Oste – Vitamin Kalsium Yang Paling Mudah Diserap Oleh Badan

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge