• Bila Usia Nampak Lebih Muda Dengan Vivix ~ Jom Kita Follow!

    Selalu je kita dengar yang Vivix ni buat pengamalnya jadi awet muda, maklumlah ia supplemen terbaik untuk antipenuaan. Bila sebut bab muda, bukan hanya wanita yang mengimpikan untuk kelihatan lebih muda, lelaki pun sama juga tau.

    Vivix Untuk Awet Muda

    Malah setiap kali berjumpa dengan orang-orang lama dalam Shaklee, amat sukar untuk meneka usia sebenar mereka. Ada yang dah jadi nenek dan berusia lebih 60 tahun tapi sekali pandang masih kelihatan anggun dan seperti umur 40 an. Bagi Mek ila sendiri, yang penting bukanlah kelihatan muda TETAPI kesihatan itu yang paling bernilai. Bayangkan kalau kita berumur 20 tahun tapi ada banyak penyakit, tentu sahaja rupa kita juga kelihatan lebih tua daripada usia sebenar.

    Baca di sini bagaimana Vivix Mengekalkan Keremajaan.

    Lebih Muda Dengan Vivix

    Kisah Datin L

    Datin L ni memang penggemar Vivix. Belia dah pun berumur 43 tahun. Tetapi  kalau beliau tipu usia masih 20 an pun mungkin orang percaya kan. Kulit muka pun mulus tanpa solekan, itulah yang dinamakan neutral beauty.

    Datin L awet muda
    Selain Vivix, Collagen Shaklee juga menjadi kegemaran Datin L tau.

    Kisah Mak Jemah

    Haha, Mak Jemah ni pun sama tau. Beliau memang gemarkan Vivix untuk penjagaan kesihatan. Sebagai bonus kulit beliau pun cantik dan memang nampak macam kanak-kanak riang hihi. Pertama kali berjumpa Mak Jemah ni nampak macam budak sekolah menengah je ditambah lagi dengan tubuhnya yang kecil langsing. Umur sebenar? Haha beberapa tahun je lagi nak cecah umur 40 tahun.

    mommy anum

    Kisah Master Law

    Kisah Master Law ni memang diketahui ramai. Beliau merupakan bekas pesakit Kanser yang telah sembuh setelah mengamalkan pengambilan Vivix dan beberapa vitamin Shaklee yang lain. Siapa sangka bekas pesakit kanser kini hidup dalam keadaan yang sangat sihat dan menggembirakan. Beliau juga tampak lebih muda dan ceria.

    Master Law

    Sesungguhnya kesihatan itu Anugerah Terindah yang tak dapat kita jual beli walaupun mempunyai duit yang banyak. Kisah di atas hanya sebahagian sahaja cerita tentang mereka yang awet muda dengan Vivix. Banyak lagi kisah yang lain termasuk ramai artis artis Malaysia dan antarabangsa yang mengamalkan Vivix sebagai supplemen harian mereka.

    Jom dapatkan Vivix Anda Hari Ini.

    poster page 1

    poster page 1

    Ingin membeli Vivix secara online dan dihantar terus ke rumah anda?

    Order Now

     

    (Visited 167 times, 1 visits today)

    Categories: Produk Shaklee

    Tags: , , , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge