• Tingkatkan Imun Kita dengan Vitamin Terhebat Dunia

  Salam semua 🙂

  Alhamdulillah dah masuk 1 Februari hari ini. Sekejap je masa berlalu. Ini bermakna anak-anak kita juga dah hampir sebulan bersekolah di tahun 2016. Alhamdulillah Akmal Faiz pun makin seronok ke sekolah walaupun kadang-kadang masih menangis kerana perlu mandi di awal pagi. Namun bila dah siap bersarapan, Akmal lah yang pertama sekali masuk ke kereta untuk ke sekolah.

  Fenomena panas El Nino yang melanda Malaysia sekarang juga hangat diperkatakan dimana ianya ia boleh menyebabkan perubahan iklim berlaku di seluruh dunia. Antara kesannya ialah hujan lebat berlaku di sesetengah kawasan, sementara di kawasan lain, berlaku kemarau berpanjangan. Namun sepanjang sebulan ini, Alhamdulillah hujan turun dengan agak kerap di Semenyih.

   

  Tingkatkan Imun Badan Dengan Nutriferon

  Mek ila perhatikan bila berlakunya perubahan cuaca sebegini, kesihatan kita pun turut menerima tempiasnya. Peratus peningkatan demam, batuk dan selsema di kalangan kanak-kanak malahan orang dewasa juga turut meningkat. Mek ila juga turut selsema pada minggu lepas. Namun Alhamdulillah ianya tidak berpanjangan dan Mek ila sekadar mengamalkan petua-petua merawat selsema tanpa makan ubat.

  Nutriferon -Antibiotik Semulajadi Terhebat

  Tidak seperti vitamin lain yang sesuai diamalkan setiap hari, Nutriferon pula sangat berbeza dan mempunyai keistimewaan yang tersendiri. Tak lain tak bukan, ianya dicipta khusus untuk meningkatkan sistem perlindungan imuniti tubuh  kita iaitu interferon. Interferon adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melawan virus, sekaligus mengelakkan virus tersebut membiak dalam tubuh kita.

  Nutriferon yang dicipta khusus oleh Pakar Imun Dr. Yasuhiko Kojima melalui penyelidikan melebihi 40 tahun ini mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.

  Nutriferon

  Oleh yang demikian, Nutriferon amat sesuai diambil ketika kita jatuh sakit atau selepas pulih daripada penyakit yang agak kritikal bagi membina semula pertahanan tubuh yang mungkin telah lemah akibat pengambilan ubat-ubatan atau antibiotik yang berpanjangan ketika mendapatkan rawatan di hospital.

  Baca lebih lanjut tentang Nutriferon di sini.

  Alhamdulillah, dengan adanya interferon kita tak perlu bergantung lagi kepada antibiotik yang diketahui mempunyai efek kepada kesihatan kita andai diambil terlalu kerap. Berbeza dengan antibiotik biasa, Nutriferon mempertingkatkan sistem imun kita untuk melawan jangkitan dan tidak mendatangkan efek kepada kesihatan. Jadi kalau kita memang jenis yang mudah sangat dijangkiti penyakit, kuatkan semula imun dengan Nutriferon.

  Di sini Mek ila kongsikan beberapa testimoni istimewa tentang Nutriferon–>>

  Nutriferon Hilangkan Alahan Anak

  Nutriferon hilangkan alahan

  Nutrieron Pulihkan Alahan

  Selsema dan Demam Pulih

  Nutriferon hilangkan selsema

   Nutriferon Terbaik

  Alhamdulillah kan, memang happy bila kita pun cepat sembuh. Kalau pembaca semua nak tahu, Nutriferon juga adalah salah satu Vitamin yang disyorkan untuk Pesakit Demam Denggi .

  Tingkatkan imun tubuh dan nikmatilah hidup yang lebih ceria. Dapatkan satu hari ini.

  poster page 1

  poster page 1

   

  (Visited 319 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , ,

  3 thoughts on “Tingkatkan Imun Kita dengan Vitamin Terhebat Dunia

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge