• Ketahui Bagaimana Vivix Menghilangkan Ketagihan Merokok.

  Seperti yang kita tahu, merokok memang membahayakan kesihatan diri sendiri dan orang orang di sekeliling kita.

  Semua orang tahu tentang bahaya ini termasuklah perokok itu sendiri. Namun untuk berhenti merokok, ianya bukanlah perkara yang mudah apatahlagi bila ianya melibatkan ketagihan nikotin yang tidak dapat dikawal oleh perasaan manusia kecuali mereka yang betul-betul kuat, bersemangat dan terpaksa melakukannya.

  Vivix Untuk Menghilangkan Ketagihan Merokok

  Pada minggu yang lepas, Mek ila berkesempatan untuk berkongsi ilmu dengan rakan-rakan SID yang lain tentang bagaimana Vivix membantu dalam menghilangkan ketagihan merokok. Jadi, Mek ila kongsikan juga di sini untuk rujukan para pembaca semua.

  Vivix Hilangkan Ketagihan Merokok

  Bagaimana Vivik Bantu Perokok Yang Ingin Berhenti Merokok?

  1. Vivix Sebagai Agen Detoks
  Vivix merupakan agen detoks yang kuat untuk tubuh kita. Vivix akan  men- detoks -kan pelbagai bahan toksin termasuk nikotin. Secara logiknya, apabila badan kita bersih daripada nikotin, keinginan untuk merokok akan berkurangan dan kita mula merasa rokok itu pahit, tawar atau seperti masuk angin seperti yang dirasai oleh mereka yang merokok buat kali pertama.

   2. Vivix Mengurangkan Peningkatan Dopamin Di Dalam Otak
  Selain sebagai agen detoks, Vivix juga kaya dengan Resveratrol. Dikatakan mereka yang mempunyai masalah ketagihan dengan bahan terlarang seperti nikotin, tahap dopamin dalam neuron otak akan meningkat. Peningkatan dopamin inilah yang menyebabkan perokok teringat ingat (ketagih) dan inginmerokok. Kajian menunjukkan pengambilan resveratrol mengurangkan peningkatan dopamin di dalam otak. Maka ketagihan juga dapat dikurangkan.

  Otak Perokok

  3. Vivix Mengurangkan Simptom Withdrawal Apabila Berhenti Merokok
  Selalu je kita dengar yang perokok tegar ni takut nak berhenti merokok kerana risau akan simptom withdrawal atau jatuh sakit tiba-tiba selepas berhenti merokok. Pengambilan Vivix juga mampu mengurangkan kesan withdrawal ini supaya perokok rasa lebih sihat dan bertenaga.

  Seeloknya juga Vivix ini diambil bersama-sama DTX Complex untuk detoks organ dalaman kita termasuk hati. Memang lega, sebab pengambilan Vivix membantu dari awal hingga akhir dalam proses berhenti merokok tadi malah kurangkan kesan withdrawal akibat berhenti merokok tadi. Jadi tiada alasan untuk kita tidak berhenti merokok.

  Sebelum berpisah, Mek ila kongsikan Testimoni Peroko Tegar yang telah berjaya berhenti merokok dengan Vivix.

  Berhenti Merokok Dengan Vivix 1

  Vivix Hilangkan Ketagihan Merokok 2

  Lagi pelbagai testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix.

  Nak dapatkan sebotol hari ini? Whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk keterangan lanjut.

  poster page 1

  poster page 1

  (Visited 470 times, 1 visits today)

  Categories: Info Kesihatan

  Tags: , , , ,

  One thought on “Ketahui Bagaimana Vivix Menghilangkan Ketagihan Merokok.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge