• Patent Pending Bukti Vivix Kekal Ekslusif Hanya di Shaklee

  Bila cerita tentang Vivix ni, ramai yang juga yang beranggapan ianya minuman ekstrak buah-buahan biasa, sama macam produk lain di pasaran. Sebenarnya tak sama tau kawan-kawan, Vivix dan ramuannya hanya ekslusif di Shaklee dan tidak boleh didapati pada jenama yang lain.

  Sebut tentang harga pula, ramai yang terkejut kerana harganya yang sedikit mahal. Maklumlah harga sebotol Vivix ialah RM475. Ada yang kata, mak aihh, mahalnya. Namun bagi yang telah menikmati khasiatnya, pasti tahu harga itu sangat berbaloi dengan nikmat kesihatan yang diperolehi.
  Vivix Patent Pending

  Vivix Hanya Ekslusif Di Shaklee

  Status Vivix Shaklee ialah Patent Pending. Maknanya Vivix ini telah menghantar permohonan bagi mendapatkan hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi, status patent pending  ini akan memastikan tiada pihak lain boleh meniru atau menghasilkan produk yang sama seperti Vivix.

  Apa yang dipaten oleh Vivix?

  1. Proses Cold Filling Extraction.
  Ada banyak jenis proses utk mengekstrak jus atau pati dari tumbuh-tumbuhan. Buah-buahan yang digunakan di dalam Vivix menggunakan proses Cold extraction iaitu patinya dikeluarkan pada  suhu yang rendah. Ini adalah penting bagi memastikan khasiat buah-buahan yang digunakan kekal terpelihara.

  2. Gabungan Polifenol
  Bagi mendapatkan kesan terbaik dan maksimum, Vivix bukan shaja mengandungi resveratrol tetapi turut mengandungi 15 polifenol yang amat berkhasiat untuk kesihatan.

  3. Semulajadi, Tanpa Pengawet & Stabil.
  Ujian ini boleh dilakukan sendiri di rumah. Kalo kita letakkan Vivix di atas meja, Vivix tidak meruap. Malah Vivix juga tidak boleh dibekukan walaupun dimasukkan ke dalam Freezer.

  3 Fakta Tentang Vivix
  Menarik kan? Dengan khasiat dan manfaatnya pada kesihatan, maka tak hairanlah ramai yang terus memilih Vivix sebagai supplemen walaupun harganya sedikit mahal. Sebab kesihatan itu anugerah terindah yang perlu kita jaga dan hargai.

  Yang nak dapatkan sebotol Vivix, jom Wasap Mek ila segera: 012-8943453.

  (Visited 185 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , ,

  One thought on “Patent Pending Bukti Vivix Kekal Ekslusif Hanya di Shaklee

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge