• Pesakit Kanser Paru-Paru Dulu Nazak Kini Sembuh dan Sangat Bertenaga!

  Disahkan menghidap kanser memang menakutkan. Ianya umpama mimpi ngeri yang tak dijangka oleh sesiapa sahaja. Begitu juga dengan Master Law Chu Hian ini. Beliau dulu merupakan salah seorang pembaca berita Edisi Siasat NTV7. Namun akibat penyakit yang dideritai, beliau terpaksa menamatkan perkhidmatannya sebagai Pembaca TV.

  Penawar Kanser Paru Paru

  Walaupun Master Law disahkan sebagai penghidap kanser paru-paru 13 tahun dahulu , beliau sangat bersemangat dan terus berjuang untuk melawan penyakitnya itu. Jom kita ikuti kisah beliau.

  ****************************************

  Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

  Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih , dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu.

   
   Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan baru-baru ini saya. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk   temujajanji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?” Dan jawapan saya sentiasa,” Semua! ” Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

   Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan – Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri saya, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

     Master Law Chu Hian

   **************************

  Sejak tu beliau sentiasa menyarankan produk Shaklee kepada ramai pengguna yang lain. Begitulah kisah seorang pembaca bekas pesakit kanser yang kini setia dengan Shaklee yang telah mengubah hidupnya. Malah kalau pertama kali bertemu dengannya dan kita tidak mengenalinya tiada siapa pun menyangka yang beliau ialah bekas pesakit kanser paru paru yang nazak suatu ketika dulu. Malah tak ramai juga yang menyangka bahawa beliau telah berumur 53 tahun pada tahun ini. Sentiasa nampak muda dan bertenaga dengan Vivix dan supplemen Shaklee yang lain.

  Pesakit Kanser Sembuh Dengan Vivix

  Jom kita tengok pula perkongsian bagaimana beliau boleh bebas daripada Kanser Paru-paru dan Kini Hidup Lebih Sihat.

   

  Setiap penyakit pasti ada penawarnya. Begitu juga kanser, dapatkan segera sebotol VIVIX hari ini. Whatsapp Mek ila: 012-8943453 hari ini.

  poster page 1

  poster page 1

  (Visited 790 times, 1 visits today)

  Categories: Info Kesihatan, Produk Shaklee

  Tags: , , ,

  One thought on “Pesakit Kanser Paru-Paru Dulu Nazak Kini Sembuh dan Sangat Bertenaga!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge