• Vitamin Shaklee Pilihan Angkasawan NASA di Angkasa Lepas

  Betul ke Vitamin Shaklee digunakan oleh Angkasawan di angkasa lepas? Macam tak caya je kan? Namun ianya memang kenyataan. Malah dalam satu taklimat yang Mek ila hadiri,  pihak NASA pernah meminta Shaklee menjualkan formula pencuci Basic H yang turut mereka gunakan. Namun pihak Shaklee tidak menjualnya dan lebih mementingkan pendapatan pengedar-pengedar mereka.

  Angkasawan Pengguna Produk Shaklee

  Jom kita tengok bagaimana kisah kerjasama Angkasawan dan Shaklee bermula.

  Sejak awal tahun 199o an lagi, kerjasama Shaklee dan Nasa telah pun terjalin. Angkasawan NASA menggunakan Vitamin Shaklee dalam setiap misi mereka di angkasa lepas hinggalah kembali mendarat ke bumi .

  Angkasawan guna Produk Shaklee

  Sewaktu pendaratan ke bumi, angkasawan akan mengalami pelbagai sindrom seperti ketidakseimbangan tenaga, vertigo, pening, keletihan dan masalah pada perut. Ini semua berlaku akibat perubahan tekanan yang dialami semasa pendaratan. Maka Shaklee telah mencipta AstroAde, iaitu formula multivitamin Vitalea yang telah diubahsuai untuk keadaan di angkasa lepas. AstroAde telah direka khusus untuk angkasawan NASA untuk membantu mereka kekal sihat dan bertenaga sewaktu di angkasa lepas dan juga semasa pendaratan.

  Vitalizer Shaklee

  Kepercayaan NASA kepada Shaklee ini merupakan satu pengiktirafan terbesar dan membuktikan supplemen Shaklee adalah yang terbaik. Maklumlah bukan mudah nak penuhi piawaian NASA. Malah angkasawan juga tidak boleh makan sebarangan bagi memastikan tahap kesihatan mereka berada di paras yang terbaik untuk ke angkasa lepas.

  Malah tidak sekadar di angkasa lepas, angkasawan NASA turut menggunakan Vitamin Shaklee yang lain ketika berada di bumi.

  Jom kita dengar apa kata Hero aka Kapten Mark Kelly tentang Shaklee di Shaklee Live Orlando 2016. Memang seronok para usahawan Shaklee yang dapat bertemu dan beramah mesra dengan beliau di event nanti.

  Bukan hanya angkasawan, vitamin Shaklee juga banyak digunakan oleh atlit antarabangsa dan pemegang medal emas dunia. InsyaAlalh nanti Mek ila ceritakan di entry yang akan datang.

  Jadi tak perlu nak ragu ragu untuk guna Vitamin Shaklee. Selain ianya mendapat pengiktirafan dunia, Vitamin Shaklee juga mendapat kelulusa halal dan mempunyai jaminan 100% semulajadi.

  Whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk pembelian dan konsultasi.

  (Visited 322 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge