• Landmark Study, Bukti Keberkesanan Produk Shaklee Berpuluh Tahun

  Dalam entry terdahulu Mek ila ada kongsikan tentang hasil Landmark Study  Shaklee. Agaknya kenapalah Shaklee beria-ia nak buat Landmark Study tu?

  Sebabnya CEO Shaklee Corporation, Mr Roger Barnett ini juga adalah pengguna Shaklee. Beliau inginkan bukti saintifik untuk membuktikan yang supplemen Shaklee ni bagus dan lebih selamat berbanding produk lain di pasaran. Ia penting bagi membuktikan jaminan Shaklee bahawa produknya semulajadi, selamat dan berkesan.

  Malah Roger sendiri merupakan pengguna produk Shaklee. Maka jika produk ini tidak ok, beliau sendiri pun akan mengalami kesan yang tidak baik.

  landmark-study-shaklee

  Siapa Yang conduct Landmark Study ni?

  Bagi menjamin ketulenan kajian ini, pihak ke 3 yang terdiri daripada team Dr Gladys Block daripada University of California, Berkeley diberi tanggungjawab menjalankan kajian ini malah mereka memegang 100% hak untuk mengeluarkan hasil kajian tanpa mengira kepentingan Shaklee.

  Maksudnya walaupun keputusan tidak memihak Shaklee, mereka kena juga maklumkan perkara sebenar.

  1000 orang ahli yang dibahagikan kepada 3 group telah menjalani ujian ini. Iaitu mereka yang tidak mengambil supplemen, mereka yang makan supplemen Shaklee dan mereka yang makan supplemen jenama lain.

  landmark-study-shaklee-hasil-jpg

  Dan hasilnya sememangnya terbukti pengguna supplemen Shaklee menikmati taraf peningkatan kesihatan yang lebih baik.

  Kalau pembaca nak tahu lebih lanjut tentang kajian ini, bolehlah rujuk di www.landmarkstudy.com. Jadi tak perlu lagi ragu-ragu untuk memilih Shaklee. Whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk pertanyaan dan konsultasi.

  (Visited 174 times, 1 visits today)

  Categories: Umum

  Tags: ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge