• Protein ESP – Supplemen Pembekal Tenaga Pilihan Ibu Ibu di Malaysia Supaya Kekal Bertenaga Sepanjang Hari.

    Salam semua.
    Menjadi ibu-ibu ni memang buatkan mama kena bertenaga selalu kan? Maklumlah dari awal pagi kita dah bangun tidur, siapkan sarapan, siapkan anak-anak dan siapkan diri sendiri juga. Bagi yang bekerja pula sepanjang hari dah sibuk di pejabat. Balik ke rumah pula, kembali sibuk dengan kerja kerja di rumah yang tak pernah surut. Kadangkala dah jam 10 malam, baru boleh nak berehat dan bersantai. Maka mama sememangnya perlukan tahap tenaga yang tinggi dan kena sentiasa cergas.

    Selain menjaga pemakanan Mek ila sangat syorkan pengambilan ESP ni. Paling seronok mama bukan sahaja kekal bertenaga malah kulit pun cantik dan menawan.

    esp-untuk-sarapan-pagi

    Ada yang takut-takut nak ambil ESP. Maklumlah ESP ni soya. Namun mama jangan lupa ESP adalah soya Non GMO , sanagt berbeza dengan soya biasa di pasaran. Kisah ni Mek ila pernah huraikan di entry Beza ESP dengan Soya biasa.

    esp-untuk-sarapan-ibu

    Jom kita tengok bagaimana ESP membantu bakal mama dan mama mama ni semua tak kiralah semasa mereka hamil, berpantang dan juga menyusu.

    Pengalaman Mama Ambil ESP Semasa Hamil, Berpantang dan Menyusu

    Kak Haridah ni kenal ESP masa mengandung anak ke 4. Masa tu beliau dah umur 34 tahun.

    Memang letih sungguh. Memang dah cuba beberapa produk lain, still tak cover keletihan. Then try ESP, memang magic. Memamg ESP sangat sangat-sangat membantu sepanjang pregnant. Kalau terlupa, memang rasa badan letih dan terus bergegas bancuh ESP, minum. Memang beberapa minit recover semula.


    esp-untuk-ibu-hamil-ganti-puasa

    Ni pula pengalaman Puan N. Mula ambil ESP sejak berpantang anak nombor 2. Memang bertenaga masa dalam pantang compare dengan anak first. Yang paling best, berat badan pun turun dengan gembira. Masa preggy berat sampai 97kg, lepas habis pantang jadi 65kg je. Kemudian masa preggy anak ke 3- masa trimester pertama pun harapkan ESP sahaja sebab banyak benda tak lalu nak makan. Mujur ESP bagi tenaga adalah tenaga nak uruskan anak-anak dan hal-hal rumahtangga. Kalau tidak memang melepek jer le.

     

    esp-untuk-tenaga-ibu-hamil

    Puan Noriah ambil ESP semasa menyusukan anak ke dua.

    Alhamdulillah. ESP bantu saya sihat, bertenaga, susu untuk anak mencukupi dan mengenyangkan anak saya. Tidur pun lama. Yang paling best, kulit saya pun cerah dan licin. Alhamdulillah, nampaklah kulit saya ni sihat.

    esp-untuk-ibu-bertenaga

    Ni pula pengalaman Kak B. Susu badan meriah, badan pun dah tak lesu macam dulu.

    esp-untuk-ibu-menyusu

    Mama ni pula gunakan Set Berpantang Shaklee yang ada ESP. Sebelum bersalin sempat lagi minum ESP. Sudahnya sangat bertenaga semasa proses bersalin. Tiga kali push, baby dah keluar. Bila masuk wad semula selepas bersalin, orang ingat dia belum bersalin sebab muka tak pucat dan badan pun nampak cergas.

    Dalam pantang pun rasa berbeza. Bibik pun tegur nampak cergas.

    esp-untuk-ibu-hamil-bertenaga
    Malah untuk mama yang nak ganti puasa walaupun masih menyusukan bayi, InsyaAllah memang larat dan akan bertenaga sampailah ke petang. Pengalaman Mek ila sendiri ambil ESP dan Performance drink masa berpuasa memang menakjubkan tau.

    Tak caya, baca pula pengalaman Puan Misnawati ni.

    esp-untuk-ibu-hamil-berpuasa

    Jadi mama, janganlah tunggu lagi tau. Bantu diri kita supaya masih bertenaga dengan ESP walaupun sibuk sepanjang hari. Tak kiralah ketika hamil, berpantang, menyusu ataupun ketika anak-anak telah besar, ESP tetap menjadi pilihan utama ibu-ibu di Malaysia.

    esp-supplemen-terbaik-wanita

    Jom dapatkan ESP hari ini. Whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk pembelian segera.

    Ingin membeli ESP secara online dan dihantar terus ke rumah anda?

    Order Now

    (Visited 144 times, 1 visits today)

    Categories: Info Kesihatan, Produk Shaklee

    Tags: , , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge