• Syukurnya Bila Masalah Paru Paru Berair Suami Sembuh Dengan Vivix

    Pernahkan pembaca mendengar tentang penyakit paru-paru berair atau pneumonia? Secara ringkasnya penyakit paru-paru berair terjadi apabila berlakunya pengumpulan cecair yang berlebihan di dalam paru-paru.  Pneumonia biasanya disebabkan oleh jangkitan kuman bakteria dan virus, tetapi ia juga boleh terjadi akibat dari tindakbalas kimia atau fizikal.

    rawatan-paru-paru-berair-dengan-vivix-shaklee

    Pneumonia berlaku bila alveoli, iaitu gelembung udara yangbertanggungjawab untuk penukaran gas oksigen dan karbon dioksida di dalam paru paru mengalami keradangan hingga dipenuhi lendir. Akibatnya pertukar gas gas terjejas dan pesakit akan mengalami simptom pnemonia seperti batuk berkahak yang teruk, sakit dada, demam dan susah bernafas.

    Pneumonia adalah penyakit yang merbahaya dan boleh menyebabkan kematian kepada pengidapnya terutama kepada warga tua atau kanak-kanak di bawah usia 5 tahun sekiranya ianya tidak dirawat dengan segera. Penyakit ini boleh disahkan melalui xray atau melalui ujian kepada sample kahak daripada pesakit.

    Paru Paru Berair Kembali Normal Dengan Pengambilan Vivix

    Pada kali ini Mek ila nak berkongsi kisah kesyukuran seorang isteri apabila suami yang disahkan oleh Doktor menghidap paru-paru berair dan perlu ditebuk akhirnya sembuh dengan pengambilan Vivix. Jom kita baca kisahnya.

    Kisah Suami Puan Nur
    Sebelum ini doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh  badan dan suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6. Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi suami ditebuk. Sebab doktor pesan awal-awal tebuk ada risiko tak tebuk pun risiko. Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan sembuh.

    Nur tetap dengan keputusan Nur tak bagi tebuk. Dah paru-paru berair bermacamlah disuspeknya masalah buah pinggang, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada juga. Makan Vivix habis sebotol lepas tu berhentu pertengahan bulan 7 dan tak makan apa apa dah sampai bulan 10. Pada awal bulan 11 makan semula Vivix dan Omega Guard sebab suami lelah dan sesak nafas.

    paru-paru-berair-sembuh-dengan-vivix

    Alhamdulillah tak sangka tadi check semua report clear. Subhanallah. Sampai minta doktor check betul betul takut tersalah tengok. Doktor kata takde apa apa. Air dalam paru-paru pun dah takde dan NORMAL semua. Kuman dalam paru-paru juga takde, darah dan air kencing semua clear.

    Alhamdulillah, syukur kan.

    set-paru-paru-shaklee

    Selain rawatan hospital, pesakit pneumonia sangat memerlukan sokongan rawatan nutrisi yang baik dan mencukupi untuk melawan penyakit. Jadi pengambilan supplemen yang sesuai amat penting. Bagi pesakit Paru Paru Berair atau Pneumonia ini, pengambilan Vivix dan Set di atas ini sangat membantu untuk melawan jangkitan dan juga penyembuhan penyakit.

    Dapatkan Set Vitamin anda hari ini. Whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk pembelian.

    (Visited 2,336 times, 1 visits today)

    Categories: Info Kesihatan, Produk Shaklee, Set Vitamin Shaklee

    Tags: , , , ,

    One thought on “Syukurnya Bila Masalah Paru Paru Berair Suami Sembuh Dengan Vivix

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge