• Beli Vivix di Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa

  Assalamualaikum pembaca semua.  Semoga  sihat dan gembira selalu.

  Berita baik bagi penggemar Vivix atau semua yang ingin mendapatkan Vivix secara COD, bolehlah mendapatkannya daripada Mek ila. InsyaAllah penghantaran atau COD Vivix Shaklee boleh dibuat di kawasan sekitar Semenyih, Kajang, Putrajaya dan Setiawangsa.

  Sebagai supplemen terbaik Shaklee, khasiat Vivix dalam kesihatan dan sebagai supplemen anti penuaan memang tidak dapat dinafikan lagi.  Sebagai penjual, Mek ila juga turut merasa gembira apabila Vivix dapat membantu ramai customer yang memerlukannya.

  beli-vivix-semenyih-dan-putrajaya

  Khasiat dan Keistimewaan Vivix Shaklee

  Kebaikan Vivix Shaklee

  Jadi jika pembaca semua berada di Sekitar Semenyih, Kajang, Putrajaya atau Setiawangsa dan ingin mendapatkan Vivix, boleh hubungi Mek ila melalui Whatsapp: 012-8943453 untuk pembelian dan COD Vivix. InsyaAllah stock sentiasa tersedia dan COD dapat dibuat dengan segera.

  Bagi yang berada di kawasan lain pula, jangan risau kerana penghantaran Vivix melalui Kurier boleh dibuat tanpa sebarang caj tambahan atau caj pos. InsyaAllah dalam masa 2 hari, Vivix telah pun sampai ke rumah.

  Bagi yang ingin membeli Vivix secara online dan dihantar terus ke rumah juga, boleh membuat pembelian Online di website Shaklee .

  Order NowSalam sayang & Jumpa Lagi!

  (Visited 118 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , , , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge