• Cara Beli Vivix Paling Mudah – Jom Dapatkan Di Sini.

  Selamat petang semua 🙂

  Tak terlambat rasanya untuk Mek ila ucapkan selamat menikmati cuti sekolah kepada anak-anak yang sedang bercuti. Dalam keseronokan bercuti ni, buku-buku jangan dilupa tau. Sambil bermain, kita belajar juga supaya lebih bersedia untuk masuk ke alam persekolahan pada tahun hadapan.

  Selain daripada tu Mek ila juga nak ceritakan cara mudah untuk membeli Vivix atau dalam erti kata yang mudah, Kat Mana Nak Beli Vivix?  Maklumlah selalu sangat kita dengar khasiat dan kehebatan Vivix malah baru semalam Mek ila terima mesej daripada customer yang retak tulang lututnya, tulang telahpun bersambung semula selepas mengambil Vivix dalam tempoh 10 hari. Sangat mengagumkan.

  cara-beli-vivix

  Kat Mana Nak Beli Vivix?

  Pembaca yang ingin mendapatkan Vivix, boleh menghubungi Mek ila – Pengedar Shaklee bertauliah anda. Hanya whatsapp Mek ila di talian 012-8943453 untuk memesan atau dengan membuat panggilan ke nombor 013-6751381.

  InsyaAllah stock sentiasa ada (ready stock) dan COD boleh dibuat di Semenyih dan kawasan yang berhampiran. Malah pengeposan juga dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak tanpa sebarang caj tambahan.


  Ingin Beli Vivix Guna Kredit Kad?

  Pembelian Vivix menggunakan kredit kad di laman web Shaklee juga adalah mudah. Pembaca boleh klik di sini dan ikuti langkah-langkah yang tertera.

  Order Now

  Selepas bayaran dibuat, maklumat pembayaran telah berjaya akan dipaparkan dan Vivix akan dihantar terus ke rumah dalam masa 2-3 hari bekerja. Mudah bukan, malah pembelian menggunakan kaedah ini juga adalah selamat dan dipercayai. Untuk setiap pembelian, konsultasi dan cara makan yang berkesan beserta tips akan diberikan berdasarkan masalah yang dihadapi.

  Ada sebarang pertanyaan? Jom Whatsapp Mek ila 012-8943453 sekarang.

  (Visited 172 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , , , , ,

  One thought on “Cara Beli Vivix Paling Mudah – Jom Dapatkan Di Sini.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge