• Harga Vivix Shaklee

    Salam Mek ila
    Harga Vivix berapa ye?

    Selalu je Mek ila menerima pertanyaan sebegini terutama sekali melalui whatsapp. Ialah Vivix ni kan supplemen yang sangat dicari ramai cuma tak dinafikan harganya sedikit tinggi kepada mereka yang pertama kali mendengarnya.

    Namun bila dah rasa sendiri khasiatnya, ramai yang mengakui ianya sangat sangat berbaloi. Malah harganya tidaklah tinggi berbanding khasiatnya.

    harga-vivix-shaklee

     

    Betulkah Vivix Mahal?

    Betul ke Vivix Mahal? Kenapa Mek ila kata murah pula? Haa, jom kita tengok apa kata-kata pengguna Vivix.

    Puan N

    Bagi saya dah rasa keistimewaan vivix, dan harga yang mahal tu tak jadi masalah sebab ianya berkualiti dan berbaloi untuk kita ambik. Vivix mahal tapi ianya sangat berkhasiat dan semula jadi dan tanpa bahan kimia. Jadi tiada masalah harga kalau dah terbukti berkesan, daripada ambik yang murah tapi khasiat tak ade sama juga tipu kan. ๐Ÿ˜Š

    harga-vivix-shaklee-3

    Ms Mel

    Dulu tak penah langsung terpikir nak guna vivix. Sebab tengok harga dia mak aihhh, mahalnya tapi try juga timeย  promo, bila dah try berbaloi wehhhhh. Tak mahal pun sebenarnya.

    dulu masa umur late 20s org ingat dah 30an, sedihhhh. Sekarang dah 30an orang ingat 20an wehhh

    harga-vivix-shaklee-1

    Kak Zal

    Sedap giler vivix. Mula mula ambik dulu ambik mlm. Lepas 3 hari konsisten, bertenaga sampai boleh stay up.

    Pastu masa berpantang anak ketiga try ambik vivix, kurang 10 hari luka dah baik. Jalan & duduk dah x ngilu lagi.
    Kulit pun nampak lebih berseri, tak pucat mcm org lain yg berpantang. Wajib cuba & rasa sendiri vivix.
    Terbayang-bayang rs masam-masam kelat manis dia tu๐Ÿ˜

    harga-vivix-shaklee-2

    So memang betul kan, harga Vivix tak mahal sangat pun sebenarnya terutama bila kita betul-betul memerlukannya. Ketahui pelbagai khasiat Vivix untuk kesihatan dan awet muda, untuk kurus, kehamilan, pembedah dan berpantang, patah tulang, rawatan berhenti merokok,ย  kesihatan mata juga untuk pelbagai penyakit kritikal seperti kanser, leukimia, parkinson, alzheimer, kencing manis, darah tinggi,ย  paru-paru berair, nephrotic syndrome batu karangย  dan juga strok.


    Nak Beli Vivix Harga Murah?

    Ada juga yang bertanya, harga tak boleh murah lagi ke? Jawapannya boleh. Jadilah Ahli dengan bayaran hanya RM68.90 dan kita akan dapat membeli Vivix pada harga diskaun malah lebih murah sekiranya ada promosi pada bulan bulan tertentu.

    Bagaimana Nak Beli Vivix?

    Pembaca yang ingin mendapatkan Vivix, boleh menghubungi Mek ila โ€“ Pengedar Shaklee bertauliah anda. Hanya whatsapp Mek ila di talian 012-8943453 untuk memesan atau dengan membuat panggilan ke nombor 013-6751381.

    InsyaAllah stock sentiasa ada (ready stock) dan COD boleh dibuat di Semenyih dan kawasan yang berhampiran. Malah pengeposan juga dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak tanpa sebarang caj tambahan.


    Ingin Beli Vivix Guna Kredit Kad?

    Pembelian Vivix menggunakan kredit kad di laman web Shaklee juga adalah mudah. Pembaca boleh klik di sini dan ikuti langkah-langkah yang tertera.

    Order Now

    Selepas bayaran dibuat, maklumat pembayaran telah berjaya akan dipaparkan dan Vivix akan dihantar terus ke rumah dalam masa 2-3 hari bekerja. Mudah bukan, malah pembelian menggunakan kaedah ini juga adalah selamat dan dipercayai. Untuk setiap pembelian, konsultasi dan cara makan yang berkesan beserta tips akan diberikan berdasarkan masalah yang dihadapi.

    Ada sebarang pertanyaan? Jom Whatsapp Mek ila 012-8943453 sekarang.

    (Visited 471 times, 1 visits today)

    Categories: Produk Shaklee

    Tags: , , , , ,

    2 thoughts on “Harga Vivix Shaklee

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge