• Berpantang Anak Ke 6 Dengan Vivix, Tak Terasa Usia Dah 40 Tahun!

    Wow, anak ke 6?
    Seronok mendengarnya. Maklumlah zaman sekarang ni susah nak jumpa rakan-rakan yang punyai anak ramai. Biasanya setakat 2-3 orang je. Itupun masing-masing dah mula nak tutup buku sebab penat menguruskan anak-anak dan sebagainya.

    Jadi bila dapat tahu Kak Lin ni mengandungkan anak yang ke 6, memang sangat teruja. Sepanjang kehamilan Kak Lin amalkan Set Hamil Shaklee untuk kekal sihat dan bertenaga walaupun mengandungkan anak yang ke 6 di usia 40 tahun.

     

    Berpantang Dengan Vivix, Memang Awesome!

    Berpantang dengan Vivix memang terbaik malah Kak Lin juga tidak melepaskan peluang ini. Bayangkan baru hari ke 15 berpantang, tapi badan dah rasa sihat dan segar bugar macam orang yang dah habis berpantang. Tak terasa pun ini berpantang anak ke 6 di usia 40 tahun.

    Memandangkan kuota cuti bersalin dah habis, Kak Lin masuk bekerja di hari ke 42. Hari ke 42 ni , ikutkan masih di dalam pantang lagi kan, tapi ramai yang ingat Kak Lin ambil cuti berpantang selama 90 hari. Malah lebih teruja bila berat badan Kak Lin turun dengan cepat, lebih langsing berbanding sebelum  mengandung dulu.

    Pantang dengan Vivix memang menakjubkan di samping Set Berpantang Shaklee yang biasa. Masa inilah mama nak rewards diri sendiri. Malah pengambilan Set Berpantang Shaklee membekalkan nutrisi lengkap ibu berpantang dan membantu mengelakkan masalah depressi atau meroyan. Paling penting luka bersalin Mama juga cepat sembuh walaupun mama bersalin secara pembedahan.

    Bagaimana Nak Beli Vivix?

    Pembaca yang ingin mendapatkan Vivix, boleh menghubungi Mek ila – Pengedar Shaklee bertauliah anda. Hanya whatsapp Mek ila di talian 012-8943453 untuk memesan atau dengan membuat panggilan ke nombor 013-6751381.

    InsyaAllah stock sentiasa ada (ready stock) dan COD boleh dibuat di Semenyih dan kawasan yang berhampiran. Malah pengeposan juga dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak tanpa sebarang caj tambahan.


    Ingin Beli Vivix Guna Kredit Kad?

    Pembelian Vivix menggunakan kredit kad di laman web Shaklee juga adalah mudah. Pembaca boleh klik di sini dan ikuti langkah-langkah yang tertera.

    Order Now

    Selepas bayaran dibuat, maklumat pembayaran telah berjaya akan dipaparkan dan Vivix akan dihantar terus ke rumah dalam masa 2-3 hari bekerja. Mudah bukan, malah pembelian menggunakan kaedah ini juga adalah selamat dan dipercayai. Untuk setiap pembelian, konsultasi dan cara makan yang berkesan beserta tips akan diberikan berdasarkan masalah yang dihadapi.

    Ada sebarang pertanyaan? Jom Whatsapp Mek ila 012-8943453 sekarang.

     

    (Visited 93 times, 1 visits today)

    Categories: Kehamilan dan Penjagaan Bayi

    Tags: , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge