• 10 Tahun Menanti Cahaya Mata Kedua, Kini Isteri Hamil Semula Selepas Konsisten Dengan Vivix

    Assalamualaikum pembaca semua. Apa khabar? Semoga semuanya sihat-sihat selalu. Dalam entry kali ni Mek ila nak kongsi keriangan Encik Daud yang bakal menyambut kelahiran cahayamata kedua tidak lama lagi selepas 10 tahun menunggu.

    Jom kita baca kisahnya. Mek ila kongsikan apa yang beliau tulis di group kami tanpa edit ye!

    ***************************************************************************************
    Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.

    Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara, soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

    Fuh sabar jela yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan?

    Jawapan yang biasa saya berikan belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang. Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor, memang masing-masing tiada masalah.

    Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tapi tak konsisten. Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

    Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.

    Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

    Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.

    *****************************************************************************

    Seronok kan bila dapat berita baik sebegini. Sememangnya Vivix terbaik untuk bakal-bakal mama yang sedang merancang kehamilan.
    Whatsapp Mek ila: 012-8943453 untuk free konsultasi.

    (Visited 26 times, 1 visits today)

    Categories: Produk Shaklee

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge