• Bahagianya Rasa Bila Bonda Semakin Bertenaga dan Sakit Lutut Beransur Pulih Dengan Vivix Shaklee

  Hai Assalamualaikum pembaca semua.

  Apabila memasuki usia tua, tahap kesihatan kita juga adakalanya semakin menurun. Begitu jugalah yang sering terjadi kepada ibu dan ayah kita. Antara masalah yang sering terjadi ialah sendi dan lutut menjadi sakit hingga sukar untukĀ  mereka bergerak atau solat dengan selesa. Kisah yang sama juga berlaku pada ibu Puan Siti Suhaila yang telah berkongsikan testimoni Vivix ini di PageĀ  Supermom Shaklee Story ini.

  Setelah 3 bulan mengamalkan Vivix, Bonda semakin bertenaga dan sakit lutut bonda juga beransur pulih. Jom kita baca.


  Assalamualaikum W.B.T,

  Anak mana yang sanggup tengok bonda yangĀ  mengandung dan melahirkan kami 9 beradikĀ  mengadu sakit dan susah untuk bangun pada waktu pagi. Mungkin bonda sangat bekerja keras pada waktu mudanya untuk sara kami adik beradik. Dengan faktor usia yang makin meningkat sekarang, Bonda sering sakit sendi, sakit lutut, sakit belakang, dan selalu kejang kaki waktu pagi.

  Kami bawa bonda untuk mendapatkan rawatan di beberapa klinik dan hospital, namun doktor tidak berani memberikan ubat yang tinggi dose nya kerana faktor usia bonda yang dah mencecah 68 tahun. Doktor hanya memberikan ubat tahan sakit yang tahan sekejap sahaja.

  Kadang-kadang bonda tidak boleh solat berdiri dan kadang-kadang bonda tidak boleh jalan lama. Paling menyedihkan bonda mempunyai masalah kekuatan otot di bahagian pinggang ke bawah.

  Sejak kenal Shaklee, saya sangat gembira melihat perubahan positif terhadap kesihatanĀ  bonda dari hari ke hari. Vivix adalah minuman kegemaran bonda yang kaya dgn khasiat. Bonda cakap vivix sedap dan cepat kenyang. Selain itu, bonda juga amalkan supplemen lain seperti Omega Guard dan Ostematrix untuk tambahan kesihatan dalaman.

  Selepas 3 bulan bonda amalkan Shaklee dah nampak perubahan pada kesihatan Bonda. Syukur dengan izin Allah bonda semakin sihat, cergas, boleh berjalan-jalan seperti biasa dan boleh berkebun. Saat bahagia apabila dapat menikmati masa-masa lapang dengan bonda tersayang.

  Yang paling penting, bonda semakin awet muda dan berseri- seri walaupun sudah mencecah 68 tahun dan mempunyai 25 orang cucu. Kami sekeluarga yakin dan akan terus ikhtiar dengan Shaklee. Terima kasih Shaklee! Love from us.šŸ’—

  ************************************************************************************************************

  Wah memang terbaik kan kawan-kawan. Siapa yang tak bahagia bila melihat insna tersayang sihat dan dapat menjalani aktiviti harian tanpa sebarang halangan. Sememangnya Vivix pilihan terbaik untuk ibu dan ayah kita.

  Nak dapatkan Vivix untuk yang tersayang? Whatsapp Mek ila – 012-8943453 untuk pembelian dan konsultasi percuma.

  (Visited 96 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge