• Bonus Shaklee Memang Banyak, Berbaloi Berbisness Shaklee!

    Awak Bisness Shaklee?
    Banyak ke Income?

    Ramai juga yang tanya Mek ila soalan macam ni. Jawapannya mudah sahaja, andai kita rajin dan sanggup berusaha, income Shaklee memang banyak dan berbaloi, malah ianya memang di luar jangkaan. Dalam Shaklee ada 3 c yang layak diperolehi oleh pengedarnya iaitu Cash, Car dan Convention. Untuk kali ini, Mek ila nak ceritakan tentang Cash Bonus ni. Nak tahu  berapa banyak income minima yang boleh kita dapat dengan bisness Shaklee? Jom tengok gambar ni.

    Ha, inilah dia minima pendapatan tahunan bagi pengedar Shaklee. Minima maksudnya ianya memang boleh lebih lagi tanpa had. Malah jangan tak tahu ada je pengedar Shaklee yang pendapatan bulanannya adalah jumlah income setahun bagi rank Master Coordinator. Memang best kan, mudah-mudahan Mek ila juga begitu nanti.

    Sama seperti perniagaan yang lain, untuk berjaya kita juga memerlukan keazaman dan semangat juang yang tinggi. Tiada janji bulan atau bintang, namun kita akan berjaya apabila kita berusaha. Walaupun Shaklee merupakan MLM, ianya adil dan patuh syariah. Siapa yang bekerja keras, dialah yang dapat hasilnya bukan orang-orang di atas kita. Ini  bermakna pendapatan kita sebenarnya boleh melebihi pendapatan upline kita sendiri seandainya kita berusaha lebih daripada mereka.

    Bonus Shaklee Dibayar Setiap Pertengahan Bulan

    Di saat kebanyakan orang sedang kering di tengah bulan , bonus Shaklee merubah segalanya. Sebab itu Mek ila galakkan mereka yang bekerja juga buat side income. Memang berbaloi. Tiada masalah untuk buat side income walaupun kita masih belerja, paling penting ialah time management.

    Syukurnya Dapat Bahagiakan Insan-Insan Yang Kita Sayangi. 

    Ada banyak sebab mengapa Mek ila Love Shaklee. Yang pertamanya sudah tentu kerana produknya yang selamat dan semulajadi. Yang keduanya sudah tentulah kerana insentif dan peluang yang diberikan seperti cash bonus ini. Memang seronok bila tengok downline dan sideline berkongsi kegembiraan bila dapat menghadiahkan sesuatu yang istimewa kepada insan-insan yang tersayang dengan bonus Shaklee.

    Alhamdulillah dengan bonus yang tanpa had dan yang paling penting diberkati,  banyak yang boleh kita lakukan untuk insan-insan kesayangan kita.

    Nak tahu lebih lanjut tentang peluang yang Shaklee tawarkan? Whatsapp Mek ila: 012-8943453 untuk free guide. Jom capai impian anda bersama Shaklee.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    Categories: Pendapatan Lumayan Dengan Shaklee

    Tags: ,

    2 thoughts on “Bonus Shaklee Memang Banyak, Berbaloi Berbisness Shaklee!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge