• Nak Jadi Ahli Shaklee? Ketahui 2 Cara Mudah Menjadi Ahli Shaklee

    Assalamualaikum pembaca semua.

    Apa khabar? Semoga semuanya sihat sihat selalu.

    Hari ni Mek ila nak kongsikan lagi tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee dan cara mudah menjadi ahli. Menjadi ahli bukan bermakna kita perlu berniaga, tetapi tujuan utamanya adalah untuk makan sendiri. Bila menjadi ahli, kita boleh membeli vitamin pada harga diskaun. Ianya memang menjimatkan dan jangan tak percaya, kita juga boleh mendapat bonus tunai walaupun sekadar membeli vitamin untuk kegunaan sendiri asalkan ianya memnuhi kriteria yang ditetapkan.

    Bagus kan kalau macam tu. Jadi, bagaimana nak jadi ahli Shaklee ni? Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan belanja yang besar.

    Cara  Jadi Ahli Shaklee

    Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 +  Kos pengeposan RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah/Sarawak. Setelah mendaftar, ahli   akan menerima starter kit/beg shaklee yang dihantar terus oleh HQ Shaklee. Pengedar layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan.
     

    Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

    Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM680 ke atas dan melebihi 200 uv (points),  anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM68.90 tu, pengedar juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya.
    Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++, pengedar juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus.
    • Cash bonus – dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun
    • Car bonus – bonus untuk pembelian keret aidaman anda
    • Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun.
    Erm, saya beli sahajalah, malas nak jadi ahli ni 🙂
    Rugi tau, SEBABNYA
     1. Bila jadi ahli, automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 33%.
    2. Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman Mek ila sendiri, bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi dengan ahli keluarga dan teman-teman.
    Selain itu:-

    1. Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti. Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 60 tahun yang lalu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia.
    2. Shaklee juga adalah produk yang terkenal dan tidak perlu diperkenalkan lagi. Ianya juga telah menjadi trend di Facebook/ Twitter dan media sosial yang lain kerana banyak dikongsikan oleh para pengguna yang lain. Even golongan yang berumur pun dah biasa dengan nama Shaklee sebab Shaklee telah bertapak di Malaysia sebegitu lama.
    Next Step
    Setelah menjadi ahli, anda akan dijemput untuk menyertai group perbincangan di Facebook, whatsapp dan telegram untuk latihan secara online. Ianya dapat membantu anda sekiranya ingin mengembangkan lagi potensi perniagaan Shaklee ke peringkat yang lebih tinggi.  Bimbingan akan diberikan dalam pelbagai aspek seperti maklumat produk, peluang perniagaan, mengembangkan perniagaan 100% secara online tanpa memerlukan anda keluar dari rumah dan sebagainya.
    Jadi , jangan tunggu lagi ye. Daftarlah ahli sekarang & bersama-sama Mek ila  dan yang lain untuk menikmati KEJAYAAN, InsyaAllah.
    (Visited 30 times, 1 visits today)

    Categories: All About Shaklee

    Tags: , , , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge