• Bacaan BP Ayah Tidak Pernah Normal Sejak 2015, Tengok Apa Si Anak Buat Untuk Si Ayah!

    Hai Assalamualaikum pembaca semua.

    Semoga semuanya sihat-sihat dan gembira di bulan Ramadhan yang mulia ini. Bagaimana persiapan menyambut hari raya para pembaca? Semoga semuanya berjalan lancar dan jangan lupa untuk berbelanja secara berhemah ye.

    Hari ini Mek ila nak kongsikan pula pengalaman daripada Puan Shima tentang masalah BP (tekanan darah) ayah beliau yang tidak pernah normal sejak tahun 2015 lagi. Risau tau bila BP tinggi ni, macam-macam masalah boleh terjadi termasuk serangan jantung dan strok.

    Jom kita baca. Kredit Facebook : Haji Roslan

    Assalamualaikum.

    Hari ni saya ikhlas nak share testimoni abah saya sendiri lepas consume vivix selama sebulan dari April 2017 . Ya, testimoni fresh ni, masih baru lagi. Last month, abah saya mengadu bacaan buah pinggangnya makin teruk. Nampak sangt abah down. Asyik termenung asyik risau lepas balik check up April lepas .

    Hari- hari mengadu badan letih. Hari-hari membebel cakap umur dah tak panjang. Siap bayangkan lagi hidupnya dihabiskan di hospital semata-mata selepas ini. Saya sebagai anak tipu la kalau tak sedih tengok abah saya mcm tu. Selalu rajin berkebun, makin lama makin hilang semangat dan asyik terbaring .

    Saya kongsikan manfaat vivix pd abah dan abah terus consume dgn konsisten setiap hari tanpa skip! Berdebar katanya nak pergi check lagi sekali 25 Mei nanti (yang lepas).

    Sebelum pergi check up lagi abah dah kata badan dah ringan, dah bertenaga tak mcm dulu.

    Guess what ?! Tepat pada 25 Mei 2017, saya dapat call dari abah . Allahuakbar, Bacaan bp abah yang selama ni tak pernah normal kembali normal dan lagi bersyukur bila abah kata bacaan buah pinggang pun dah normal .

    Nak tahu apa abah kata? ” Terima kasih dik, abah senyum sampai telinga hari ni!”

    Puan Norhashima Md Tahir
    0136905053

     

    Alhamdulillah kan, siapa yang tak gembira bila melihat kesihatan ayah kesayangan semankin baik. Walaupun ambil supplemen, jangan lupa untuk pastikan kita mengambil ubat Doktor seperti biasa. Maklumlah supplemen bukan ubat tetapi makanan tambahan yang membantu menyihatkan tubuh dengan membekalkan nutrisi yang diperlukan.

    Nak dapatkan Vivix? Jom whatsapp Mek ila 012-8943453 untuk konsultasi dan pembelian.

    Ingin membeli Vivix secara online dan dihantar terus ke rumah anda?

    Order Now

    (Visited 34 times, 1 visits today)

    Categories: Info Kesihatan, Produk Shaklee

    Tags: , , ,

    2 thoughts on “Bacaan BP Ayah Tidak Pernah Normal Sejak 2015, Tengok Apa Si Anak Buat Untuk Si Ayah!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge