• Bestnya Promosi Shaklee Julai 2017 : Macam Macam Ada

  Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke 6 kita berpuasa kan? Mek ila doakan semoga semua pembaca sihat-sihat semuanya dan dapat menjalankan ibadah puasa dengan sebaiknya. Bagi yang nak order Set Ramadhan Shaklee tu, boleh mendapatkannya daripada Mek ila. InsyaAllah ianya sangat membantu dalam mengekalkan kecergasan dan stamina kita di bulan Ramadhan terutamanya untuk ibu-ibu hamil dan menyusu.

  Sempena bulan Julai ni, ada promosi yang memang best sangat daripada Shaklee. Jadi rugi sangat kalau kita tak grab, malah ahli baru pun berpeluang untuk mendapatkan pelbagai item istimewa  Purchase With Purchase dengan harga yang sangat berpatutan.


  Promosi Shaklee Julai 2017 : Satu

  Set Ramadhan Shaklee

  Beli Set Ramadhan yang mengandungi 1 ESP, 1 PD, 1 mealshake dan 1 lecitin , dapat Percuma 2 Paper Bag Shaklee. Set Ramadhan Shaklee memang best dan terbaik. Ia membantu

  • mengekalkan stamina dan kecergasan di bulan Ramadhan
  • mengekalkan rasa kenyang lebih panjang
  • mengurangkan rasa haus berlebihan di siang hari; dan
  • membantu pengurangan lemak berlebihan.

  Promosi Shaklee Julai 2017 : Dua

  Blender Express Ferrano

  Dengan pembelian vitamin sebanyak 250uv, pelanggan bukan sahaja layak menjadi ahli Shaklee secara percuma malah boleh beli Blender Express Ferrano Pada Harga RM149.99 sahaja. Best tau blender ni, boleh blend apa sahaja, Mek ila pun dah cuba bulan lepas. Harga asal blender ini ialah RM289.

   

  Promosi Shaklee Julai 2017 : Tiga

  Set Lunch  Box Rubbermaid

  Daftar ahli dan dengan pembelian vitamin Shaklee sebanyak 100uv, kita layak membeli Set Lunch Box Rubbermaid ni pada harga RM16.96 sahaja. Cantik dan sangat ekslusif tau. Terdapat 2 pilihan set yang ditawarkan mengikut tarikh sepanjang bulan Jun ini.

  Promosi Shaklee Julai 2017 : Empat

  Twin Pack Shaklee Coaster

  Tawaran ini hanya sah untuk ahli Shaklee sahaja. Dengan belian vitamin sebanyak 100uv, kita boleh membeli coaster comel ini pada harga RM9.96 sahaja. Terdapat 3 corak istimewa mengikut tarikh tertentu. Memang cantik bila digunakan sebagai lapik cawan. Lagi lagi kalau minum Performance Drink atu smoothie ESP.

  Promosi Shaklee Julai 2017 : Lima

  Set Detox Shaklee
  Dengan pembelian Set Detox ini, pembeli layak membeli Salad to Go Container ini pada harga RM19.93 sahaja. Set Detox amat sesuai diambil ketika Ramadhan, juga untuk mengembalikan semula kecergasan dan kesihatan tubuh di peringkat optimum. Ketahui 10 Tanda Badan Kita Banyak Toksin dan Perlu Detox.

  Best kan, Mek ila pun tak sabar nak dapatkan item-item PWP ini. Jadi pembaca semua, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Vitamin kegemaran anda juga item-item promosi ini.

  Untuk pembelian dan konsultasi, whatsapp Mek ila : 012-8943453 sekarang.

  Jumpa Lagi!!

  (Visited 311 times, 1 visits today)

  Categories: Promosi

  Tags: , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge