• Teruknya Muka Akibat Kesan Parut Chicken Pox, Kini Kembali Handsome Bak Artis Korea!

    Terkena chicken pox di waktu dewasa memang menakutkan apatahlagi ramai yang bimbang akan kesan parutnya yang susah sangat nak hilang. Ingat lagi kisah kisah En Zamri yang terkena chicken pox ketika dewasa tu? Habis satu  badan dan muka berparut. Nasib baiklah isteri beliau terjumpa set Vitamin yang dapat membantunya hingga En Zamri pulih seperti biasa.

    Begitu jugalah yang terjadi pada En Donny Reyn ni tau. Memang tension dibuatnya. Malu la nak keluar dengan muka berparut-parut ni. Hilang macho!

    Itulah akhirnya terbuka hati mau cuba Set Chicken Pox Shaklee. Maklumlah selalu aja nampak iklan Shaklee naik di FB wallnya, kawan-kawan juga ramai suggest untuk gunakan Shaklee.

     

    Syukur, muka yang berparut kini kembali handsome bak artis Korea ya.
    Kredit FB Donny Reyn.

    pd Syarikat & Agen2 SHAKLEE… ini utk kamu…

    Tujuan sy buat pkongsian ni bukan mahu mjatuhkan @ mgaibkan Syarikat…..
    Sy hnya bkongsi kpd kwn2 fb mnatau bmanfaat… tahun lepas lbh kurang 29.11.16 sy mula kena cikon pox. Mulanya sy fikir jerawat jd sy x peduli. Sy makan ja kerang. Sekali trus jd byak & gatal sampai sy x blh tahan. Sy tampar2 muka sy. Sy garu. Barulah sy perasan rupanya cikon pox…mgkn sbb sy mkn kerang trus bernanah. Jd krna gatal sy pn picit tu nanah spy kluar. Apa lg muka sy pn trus blubang.. dlm lg tu..doktor cakap susa mau sembuh tu lubang klu sembuh pn mgkn ambil masa yg lama tp bukan 100% sbb kulit sy bukan lg kulit budak2. Perasaan sy masa tu takut.. Camna sy bdepan dgn org dgn muka yg hancur sampai sy jln2 pn guna penutup muka….bila sy post pic sy d fb ramai kwn2 yg bg cadangan guna produk dr A ke Z & herba kg. Klu herba kg camna sy mo cari d tengah2 bandar ni.

    Terima kasih kpd smua kwn2 yg bg cadangan.. yg pertama mdahului cadangan adalah produk shaklee. SHAKLEE ni sdh sy dgar btahun2 tp sy x pernah ambil peduli. Sy ni jenis negatif dgn produk2 apalagi yg bkaitan dgn MLM. Tp krna tpaksa, sy pn cuba…sy gunakan ESP & VITAMIN C…apa yg tjadi mmang luar biasa… dlm seminggu ja sy guna sy sdh merasa ada perubahan pd muka sy. Proses pyembuhan yg cepat. Cikon pox jd kering & mgecut.. ptengahan bln 12 cikon pox sy mula pudar. Hanya sebulan lbh shja cikon pox sy sembuh 100%.. langsung x kesan d muka sy. Lubang2 yg besar serta dalam hilang.. bln januari 2017 ada kwn tnya…aiks bukan ko kena cikon pox ka dia blang hairan… sy jwb…iya tp sdh sembuh 100%..

    Hebat kan..gambar tu x d edit & bukan guna camera 360… camera sy biasa ja…tu pic original.. blh jumpa & cek sndiri muka sy mmang sdh x bekas cikon pox…mcm x pernah kena…yg tggal lubang hidung & tai lalat sy lg…. Sorry sy bukan agen @ member Shaklee… sy hnya ingin bkongsi & btrima kasih kpd produk Shaklee….jd pgajarannya jika ada kwn2 fb tag kta apa2 produk smada Shaklee, La soul, Stg, trutama produk2 kesihatan yg sah & bdaftar KKM, jgn marah & negatif…manatau 1 hari nant kta perlukan…x paya kta cari2 d luar.. hubungi ja agen dia…sekian pkongsian sy….manatau bmanfaat…

    Terbaru di FB beliau, En Donny juga nampaknya dah memang jadi artis dan keluarkan album sendiri. Tahniah dan semoga terus maju dalam bidang yang diceburi ye.

    Nak dapatkan Set Chicken Pox? Ada beberapa set pilihan yang sesuai diambil bergantung kepada fasa chicken pox yang dialami. Sama ada baru kena dan nak bantu up kan imun supaya cepat baik atau pun untuk hilangkan kesan lepuh dan parut.
    Whatsapp Mek ila: 012-8943453 untuk guide dan pembelian.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    Categories: Set Vitamin Shaklee

    Tags: , , , ,

    One thought on “Teruknya Muka Akibat Kesan Parut Chicken Pox, Kini Kembali Handsome Bak Artis Korea!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge