• Testimoni dan Promosi Set Radiant 4 – Cantik Di Dalam Cantik Di Luar

  Hai Assalamualaikum pembaca semua. Semoga semuanya sihat-sihat selalu.

  Kulit yang sihat dan cantik memang jadi idaman setiap wanita. Namun yang paling penting kita bukan hanya sihat di luar tetapi juga dari dalam. Jadi pastikan supplemen tersebut adalah selamat dan tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan di kemudian hari.  Set Radiant 4 Shaklee sememangnya  dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan dijamin tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbahaya.

  Pada bulan September ini, Shaklee juga ada promosi hebat bagi Set Kecantikan Radiant 4. Set ini terdiri daripada 4 supplemen iaitu ESP, Vitamin C, GLA dan Collagen Shaklee.

   

  Radiant 4 – Cantik Di Dalam, Cantik Di Luar.

  Kehebatan set ini memang tak dapat nak disangkal lagi. Maklumlah ianya mengandungi supplemen supplemen hebat terutamanya ESP, Vitamin C dan Collagen Shaklee yang merupakan supplemen utama untuk kulit sihat dan menawan. Namun di sebalik khasiatnya kepada kecantikan, tak ramai yang menyedari set ini juga memberikan manfaat yang sangat besar dalam penjagaan tubuh dan dalaman wanita.

  Jom kita tengok pengalaman dan perkongsian daripada kawan kawan yang telah mengambil Set Radiant 4 ini.

  Selfie Lebih Confident.

  Kesan seawal 3 bulan selepas amalkan Set Kecantikan Shaklee. Januari 2017 saya add collagen dan GLA. Rupanya ia set lengkap dalam The Radiant 4. It’s really good. Kulit muka semakin berseri. Sekarang selfie pun lebih confident.

  Kulit Makin Cantik dan Anjal

  Bermula dengan pengambilan ESP dan Vitamin C daripada Set Berpantang, puan ini tambah GLA Complex dan Collagen Powder untuk masalah hormon beliau. Terus jatuh hati dengan khasiat Vitamin Shaklee.


  Hasil Sebulan Selepas Mengamalkan Set Radiant 4

  Bekerja di bawah matahari banyak memberi kesan kepada kulit beliau. Sebulan amalkan Set Radiant 4, kulit makin cantik dan berseri.

  Tiada Lagi Kulit Kusam

  Masalah pori-pori terbuka dan kulit kering semakin baik selepas amalkan Radiant 4. Liang pori bukan sahaja makin mengecil malah kulit makin anjal dan moist.

   

  Bukan Hanya Cantik, Masalah Dalaman Selesai Dengan Radiant 4

  Set Radiant 4 bukan hanya untuk kesihatan kulit, malah pelbagai masalah kesihatan juga dalaman wanita dapat diatasi. Set ini bukan sahaja dapat menjaga kitaran hormon malah membantu meningkatkan imun tubuh serta mengatasi pelbagai masalah kesihatan seperti period pain, gastrik dan sebagainya.

   

  Kesimpulannya memang tak rugi mengamalkan Set Radiant 4 ini. Cantik di dalam, cantik di luar. Jom dapatkan set Radiant 4 sekarang dan dapatkan e-Voucher bernilai RM60. Whatsapp Mek ila 012-8943453 sekarang untuk info dan belian.

  (Visited 286 times, 1 visits today)

  Categories: Promosi, Set Vitamin Shaklee

  Tags: , , ,

  One thought on “Testimoni dan Promosi Set Radiant 4 – Cantik Di Dalam Cantik Di Luar

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge