• Seksanya Bila Patah Tulang ~ Testimoni Set Patah Tulang Shaklee Membantu Penyembuhan Yang Lebih Pantas

    Hai Assalamualaikum pembaca semua.
    Semoga sihat-sihat dan ceria selalu. Tak lama lagi cuti persekolahan akan tiba. Bagi yang ada anak-anak tu pastinya dah mula merancangan percutian untuk seisi keluarga. Kadangkala percutian yang santai dan simple macam balik kampung juga mampu memberikan kegembiraan kepada anak-anak. Jadi janganlah mama dan papa risau kalau tak berkesempatan nak bercuti di pusat-pusat peranginan sekalipun, yang penting kita peruntukkan masa yang berkualiti untuk anak-anak dan mereka juga dapat mempelajari serta menerokai perkara yang  baru.

    Sepanjang Tahun 2017 ni, ramai juga customer patah tulang yang Mek ila jumpa. Ada diantaranya yang kemalangan malah ada yang cedera kerana terjatuh ketika bekerja mahupun bersukan. Kadangkala bila melibatkan kemalangan yang dahsyat hingga melibatkan kehilangan anggota, Mek ila pun berasa sedih juga. Ialah customer ni dah ibarat kawan-kawan juga, walaupun tak pernah bertemu tapi kami berkongsi cerita yang sama. Walaupun bagaimanapun hidup perlu diteruskan dan Mek ila turut tumpang gembira bila Set Patah Tulang Shaklee yang dijual mampu membantu mereka untuk pulih lebih cepat berbanding biasa.

    Testimoni Set Patah Tulang Shaklee

    Set Patah Tulang Premium Shaklee adalah seperti gambar di atas. Secara ringkasnya Set ini membekalkan nutrisi lengkap untuk membantu pemulihan luka, mengurangkan radang, penyembuhan tulang dan juga menguatkan imun pesakit bagi  mengelakkan komplikasi jangkitan dan sebagainya di bahagian yang patah. Jangan tak tahu, Mek ila pernah berjumpa customer yang terpaksa dibedah sebanyak 3 kali kerana terdapat jangkitan di bahagian yang patah dan pertumbuhan tulang juga sangat lambat. Memang ngeri juga bila mendengar cerita mereka.

    Memang ramai juga yang ambil Set Premium ini namun ada juga customer yang memilih Set Basic atau Kombinasi bergantung kepada tahap kecederaan dan bajet mereka. Selain Set Premium, set popular lain adalah Set Kombinasi Vivix dan Ostematrix dan juga Set Basic yang terdiri daripada Ostematrix, Vitamin C dan ESP. Jom kita tengok beberapa testimoni customer yang telah mengambil Set Tulang Patah ini.

    Kisah Abah Patah Tulang Rusuk Kini Dah Boleh Drive Semula

    Seronoknya bila tengok ayah yang accident – patah tulang rusuk kini kembali sihat dan dah boleh drive. Ayah amalkan Ostematrix, ESP dan Vitamin C untuk lengkapkan nutrisi yang diperlukan untuk pemulihan luka dan penyembuhan tulang patah. Alhamdulillah seronok bila tengok ayah kembali sihat dan boleh drive semula.

     

    Sebulan sebelum majlis, bakal pengantin lelaki jatuh bukit dan tulang di bahagian kaki retak. Selepas 2 minggu pun masih tiada perubahan. Alhamdulillah selepas 2 minggu ambil Set Tulang Patah Shaklee, segalanya berubah.  Syukur pengantin lelaki dapat berjalan tanpa tongkat di majlis mereka. Pengantin ni ambil Set Premium yang mengandungi 5 Supplemen iaitu Vivix, Ostematrix, Vitamin C, Omega dan ESP. 

     

    Testimoni Terhangat Set Patah Tulang! Pesakit start makan pada 20 November tahun lalu . 4 Disember beliau repeat order lagi. Kata Doktor tulang dah start tumbuh. Pesakit ambil Vivix dan Ostematrix. 

     

    Jadi pada yang kemalangan tu atau patah , Mek ila suggest sangat supaya ambil Set ini supaya dapat membantu dalam penyembuhan yang lebih cepat. Maklumlah masalah patah ni bukan sahaja menyakitkan malah boleh membawa komplikasi lain macam kes jangkitan tadi hingga menyebabkan ada pesakit yang terpaksa dibedah beberapa kali. Bergantung kepada masalah patah, Mek ila akan cadangkan set vitamin yang bersesuaian.

    Jom dapatkan Set Patah Tulang untuk yang tersayang hari ini. Untuk pembelian dan konsultasi, boleh hubungi Mek ila melalui whatsapp: 013-6751381.

    (Visited 15 times, 1 visits today)

    Categories: Set Vitamin Shaklee

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge