• Pelancaran Produk Penjagaan Wajah YOUTH Shaklee di Malaysia

  Alhamdulillah, masa yang dinanti-nanti telah pun tiba. Kini Produk Penjagaan Wajah YOUTH yang menggantikan produk Nutriwhite telah pun mula dijual di Malaysia. Youth Shaklee mula dilancarkan secara rasmi di Malaysia pada hari ini  di Shaklee Business Leader National Conference  dan jualan YOUTH pada ketika ini hanya dibuka kepada Shaklee Business Leader yang hadir ke persidangan ini.

  Jaminan Keselamatan Produk Penjagaan Wajah YOUTH

  Seperti produk-produk Shaklee yang lain, YOUTH juga dijamin 100% dihasilkan daripada tumbuhan semulajadi dan tidak mengandungi sebarang 2500 bahan-bahan kimia merbahaya yangsering digunakan di dalam produk kecantikan. Malah semua wanita boleh menggunakannya termasuk ibu-ibu hamil dan mereka yang mempunyai kulit muka yang sensitif.

  Bermula pada hari yang ke 7, kebanyakan pengguna mula merasakan perubahan yang lebih baik pada struktur kulit wajah mereka. Malah  Youth by Shaklee  mempunyai kajian klinikal yang terbukti 100% berkesan dimana ia melibatkan analisa terhadap salah satu pada 7 perubahan pada kulit wajah yang  merangkumi:

  • Kedutan di wajah
  • Saiz pori di muka
  • Tone warna kulit
  • Ketegangan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi wajah
  • Kecerahan kulit

  Rangkaian Produk Penjagaan Wajah Youth

  Langkah Pertama
  Membersih dengan Pencuci Muka : Youth Luminous Gel Oil Cleanser

  Langkah Kedua
  Menutup pori wajah dengan Toner :  Youth Perfecting Skin Toner

   

  Langkah Ketiga
  Memperbaiki kulit wajah dengan Serum : Youth Activating Serum

  Langkah Keempat
  Melembap dan membekalkan nutrisi kepada kulit dengan krim : Youth Mineral Defence Moisturizer SPF30 pada waktu siang dan Youth Advanced Renewal Night Cream pada waktu malam.

  Selain itu terdapat juga penjagaan tambahan istimewa iaitu  Youth Radiance C dan E untuk meningkatkan  kecerahan kulit, mengurangkan kedutan dan menegangkan kulit.

  Baru baca sikit info tentang youth pun dah ras tertawan, jom kita tengok video pengenalan Youth di bawah:-

  Youth telah digunakan secara meluas di US sebelum dilancarkan di Malaysia, jadi apa kata kita tengok beberapa testimoni pengguna yang telah menggunakan Youth ini.

   

  Jom dapatkan Produk Penjagaan Youth hari ini. Hubungi  Mek ila di talian 013-675138 sekarang untuk menikmati kulit yang lebih sihat dan hebat.

  (Visited 389 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , ,

  One thought on “Pelancaran Produk Penjagaan Wajah YOUTH Shaklee di Malaysia

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge