• Lagi Testimoni Youth Shaklee Malaysia Yang Memang Buatkan Ramai Wanita Teruja Untuk Membelinya

    Hai Assalamualaikum pembaca semua. Apa khabar? Semoga semuanya sihat-sihat selalu.

    Di sepanjang bulan Februari dan March ni, nampaknya memang viral tentang produk Penjagaan Kulit Youth yang telah dilancarkan di Shaklee Business Leader National Conference yang lalu. Ramai yang teruja melihat hasil yang telah diperolehi oleh pengguna-pengguna awal Youth di Malaysia.

    Testimoni Pengguna Youth Shaklee Malaysia

    Memandangkan Youth baru sahaja dilancarkan di Malaysia, iaitu lebih kurang sebulan, testimoni yang dapat Mek ila kongsikan ialah testimoni dalam tempoh seminggu hingga ke dua minggu pengambilan Youth. Itu pun dah cukup mengancam tau, hingga buatkan Youth habis dijual semalam, iaitu pada hari ketiga ketika jualan rasmi di Malaysia. Jadi pengguna yang belum sempat beli tu, terpaksalah tunggu minggu depan untuk next batch ye.  

    Testimoni Penggunaan Youth Shaklee Dalam Tempoh Seminggu Hingga 2 Minggu

    Jeragat Makin Pudar Dengan Youth

    Bukan hanya wanita sahaja yang teruja untuk menggunakan Youth, orang lelaki pun sama tau. Jom kita tengok wajah Encik A ini selepas 8 hari penggunaan Youth. Memang happy sangat Encik A bila titik jeragat beliau hampir pudar.

    Bintik Bintik Hitam Hilang, Pori Makin Mengecil

    Bintik hitam ataupun black head memang antara masalah yang sering terjadi pada kulit wajah. Ramai juga yang suka memicit alack head ini kerana geram melihatnya. Selepas 15 hari menggunakan Youth, nampaknya bintik-bintik hitam di wajah Puan Yui dah pun hilang. Pori-pori di wajah juga semakin mengecil.
    Kesan Parut Jerawat Yang Berlubang Makin Elok

    Jerawat di wajah memang sering meninggalkan kesan terutama kalau dipicit. Kadangkala kesan tu sampai meninggalkan lubang lubang halus yang memang susah nak licin semula. Dengan Youth, ternyata impian untuk memiliki kulit yang sempurna bukan lagi  impian. Jom tengok kesan hebat Youth pada 2 pengguna wanita ini.

    Teruja bukan? Membuatkan Mek ila pun tak sabar-sabar nak lihat hasilnya di muka sendiri.

    Kulit Lebih Moist, Seumpama Kulit Bayi

    Jelesnya bila kita tengok kulit bayi kan, lembut dan lembab je. Ha, siapa kata kita yang dewasa ni tak boleh nak dapat kulit yang lembab juga? Tengok kakak sorang ni, beliau teruja sebab rasa perubahan yang ketara di wajahnya.

    Tak Pakai Bedak Pun, Kulit Dah macam Make Up

    Ini pula testimoni hangat daripada Kak Ain yang baru sahaja Mek ila perolehi sebentar tadi. Wah makin gebu muka kak Ain ni, nampak flawless walaupun tidak berbedak. Serius, jeles sangat ni. Walaupun pencahayaan tidak sama, namun seri di wajah begitu ketara.

    Impian Untuk Kulit Sihat dan Cantik, Bukan Lagi Hanya Impian.

    Ramai di antara kita yang perlu make up tebal hanya untuk menutupi kekurangan di wajah. Ialah semua orang ingin kelihatan cantik, terutama kaum wanita. Jadi bila dah ada Youth ni kawan-kawan, jangan pula lepaskan peluang untuk memilikinya. Paling utama selain berkesan, Youth juga adalah selamat digunakan, 100% daripada sumber tumbuhan dan DIJAMIN tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbahaya.

    Saya Nak Beli Youth, Boleh?

    Hubungi Mek ila sekarang di talian 013-6751381 untuk mendapatkan Set Kecantikan Youth idaman ini. Kena beli sekarang sebab kita boleh beli pada harga PROMOSI dan dapat pula Free Gift yang bernilai hampir RM567 ini. Jimat sangat tau!

    Apa tunggu lagi? Jom wasap Mek ila sekarang http://wasap.my/60136751381 untuk mendapatkan Youth Shaklee. Pembelian boleh dibuat melalui tunai dan kad kredit.

    Selepas pembelian, Mek ila dan rakan-rakan akan guide pula cara penggunaan sampailah masing-masing dah berjaya dapatkan kulit wajah yang lebih sihat berseri di dalam Group Support Youth kami. Lebih teruja, bila ramai rakan-rakan lain juga turut berkongsi kesan dan hasil menggunakan Youth hinggakan kita sendiri tak sabar nak menunggu sehingga sekurang- kurangnya dua bulan untuk melihat perubahan yang lebih menakjubkan.

    Kajian Klinikal Keberkesanan YOUTH Shaklee

    Youth by Shaklee mempunyai kajian klinikal yang terbukti 100% berkesan dimana ia melibatkan analisa terhadap 7 perubahan pada kulit wajah dimana ianya merangkumi:
    .
    💊 Kedutan di wajah
    💊 Saiz pori di muka
    💊 Tone warna kulit
    💊 Ketegangan kulit
    💊 Tekstur kulit
    💊 Pigmentasi wajah
    💊 Kecerahan kulit

    Memang awesome sangat sebab belum ada mana mana skincare sebelum ini yang mempunyai hasil keberkesanan sebanyak 100% ni.

    Jadi jangan tunggu lagi kawan-kawan. Jom wasap Mek ila sekarang http://wasap.my/60136751381 untuk mendapatkan Youth Shaklee. Pembelian boleh dibuat melalui tunai dan kad kredit.

    (Visited 233 times, 1 visits today)

    Categories: Produk Shaklee

    Tags: , , , ,

    3 thoughts on “Lagi Testimoni Youth Shaklee Malaysia Yang Memang Buatkan Ramai Wanita Teruja Untuk Membelinya

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge