• Nak Buat Surprise Untuk Tersayang? Jom Tempah Pakej Bouquet Murah Dengan Kak Cla Semenyih

  Hai Assalamualaikum pembaca semua.
  Apa khabar? Semoga semuanya sihat-sihat seperti biasa. Alhamdulillah sekarang dah pun masuk bulan April, bulan ke 4 dalam tahun 2018.

  Semenjak tubuhkan Group Whatsapp Jual Beli Semenyih ni, ramai juga kenalan baru yang Mek ila kenali. Masing-masing ada pelbagai bisness. Salah satu bisnes yang menarik dan nak Mek ila kongsikan kali ni ialah bisnes Surprise Bouquet Jambangan Bunga, Coklat dan  Kek yang Kak Cla buat ni. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan memang mampu milik. Dengan serendah RM35, kawan-kawan boleh berikan kejutan atau surprise untuk mereka yang tersayang.

  Sebelum tu, Mek ila nak kongsi juga salah satu surprise yang Mek ila dapat sempena birthday Mek ila. Dapat awal pula, jadi memang betul-betul surprise.

  Pakej yang ditawarkan memang sangat berpatutan. Cantik dan menarik malah kek yang dibekalkan juga sangat sedap tau. Jom tengok pakej yang biasa ditempah oleh pelanggan-pelanggan kak Cla.

  Bouquet by Cla

  Bouquet Ferero

  Pakej RM35

  Pakej RM50

  Pakej RM80

  Pakej RM100

  Lain-Lain Pakej

  Pakej Pulut Kuning

   

  Menarik kan, malah pakej serendah RM15 pun ada untuk kanak-kanak tadika. Mesti seronok anak-anak bila dapat hadiah comel-comel daripada mama dan papa. Untuk tempahan, kawan-kawan boleh terus menghubungi kak Cla di talian 013-3177302 atau lawat instagram kak Cla Dasheela cla000892.

  (Visited 1,127 times, 2 visits today)

  Categories: Cerita Tentang Semenyih

  Tags: , , ,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge