• Dulu Sedih Muka Teruk Berjerawat dan Rosak Kini Elly Matin Tersenyum Happy Sebab Muka Cantik Kembali

  Hai kawan-kawan semua.
  Apa khabar? Semoga sihat dan ceria selalu. Alhamdulillah pada Sabtu yang lalu Mek ila turut sama-sama menghadiri Shaklee National Convention Tahun 2018 yang telah berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre.

  Memang seronok sangat dapat menghadiri Convention sebegini. Pelbagai aturcara yang menarik telah diatur sejak awal tengahari hinggalah ke petang. Salah satu program yang sangat-sangat menarik hati Mek ila ialah YouthStar di mana enam orang pengguna Youth Shaklee telah dipilih untuk berkongsi bagaimana Youth telah merubah hidup mereka.

   Siksanya Bila Kulit Berjerawat, Rosak dan Berjeragat

  Bagi wanita, kecantikan dan kebersihan wajah adalah sangat-sangat penting. Siapa yang tak sedih kalau kulit wajah rosak hingga anak pun kata ‘Mama Tak Cantik’. Inilah masalah yang dialami oleh Puan Elly Matin. Bila wajah rosak teruk, katanya dia sendiri geli melihat wajahnya. Tak sanggup nak tengok wajah yang teruk di dalam cermin. Malah beliau sendiri pernah kehilangan kawan baik sebab sangat terasa dengan teguran kawannya itu tentang mukanya.

  Serius, memang beliau hilang keyakinan diri, malah beliau juga malu dengan suaminya kerana rasa rendah diri dengan kulit yang bermasalah. Bila Youth mula dilancarkan di Malaysia pada awal Februari 2018, beliau tidak melepaskan peluang untuk mencuba Youth selepas melihat pelbagai testimoni pengguna pengguna awal Youth. 

  Youth Is Hope – Memberikan Sinar Harapan Baru

  Selepas 15 hari menggunakan Youth, breakout di wajah mula berhenti. Syukur sangat rasanya dan beliau terus menggunakan Youth selepas mula merasakan perubahan yang sangat sangat memberangsangkan. Anak yang dulu kata mama tidak cantik sudah mula panggil mama cantik. Kawan-kawan juga sudah mula menegur perubahan di wajah beliau.

  Dengan Youth, Keyakinan Diri Meningkat 99%

  Hilang sudah rasa rendah diri, rasa sedih dan gundah gelana pun berlalu pergi. Syukur Alhamdulillah, segala kedukaan turut berlalu pergi.

  Jom baca lagi pelbagai testimoni Youth Shaklee di sini. 

  Nak dapatkan Youth Shaklee yang sangat awesome ini?
  Jom wasap Mek ila sekarang http://wasap.my/60136751381 untuk mendapatkan Youth Shaklee. Pembelian boleh dibuat melalui tunai dan kad kredit. Impian miliki kulit sihat dan cantik, kini bukan lagi hanya mimpi.

  Kredit : FB Puan Elly Matin

  (Visited 143 times, 1 visits today)

  Categories: Produk Shaklee

  Tags: , , , ,

  One thought on “Dulu Sedih Muka Teruk Berjerawat dan Rosak Kini Elly Matin Tersenyum Happy Sebab Muka Cantik Kembali

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge